V največjem mariborskem nakupovalnem središču bodo izurjene aranžerke brezplačno zavijale praznična darila.

Tedni, ki sledijo, bodo v znamenju pestrega prazničnega dogajanja in nakupovanja drobnih pozornosti za naše najdražje. Ker pa nismo vsi vešči spretnega ovijanja daril v bleščeč papir in pentlje, bodo v mariborskem Europarku od ponedeljka, 6. decembra, do petka, 24. decembra, obiskovalcem ponudili brezplačno zavijanje daril.

Zavijanje daril bo potekalo v nadstropju ob stekleni ograji nasproti trgovine Game Center.

Lepo zavito darilo je pika na i skrbno izbranemu presenečenju. Vsa darila, kupljena v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, boste lahko prepustili rokam izurjenih aranžerk. Pri stojnici pokažite račun za opravljen nakup in dodajte svojim darilom nekaj čarobnosti.

To soboto nestrpno pričakujemo prihod Miklavža

To soboto, 4. decembra, se bo po ulicah največjega mariborskega nakupovalnega središča sprehodil Miklavž v spremstvu angelov in parkljev. Dobri mož bo otrokom pričaral nasmeške na obraz in razveselil z drobnimi presenečenji. Ne zamudite priložnosti za srečanje s prvim izmed treh dobrih mož.

Ob nakupu darilc, s katerimi boste razveselili najbližje, izkoristite priložnost za sprehod po božično-novoletnem sejmu in se pod praznično osvetlitvijo prepustite najbolj veselemu mesecu v letu. Ob nakupu darilc, s katerimi boste razveselili najbližje, izkoristite priložnost za sprehod po božično-novoletnem sejmu in se pod praznično osvetlitvijo prepustite najbolj veselemu mesecu v letu.

Brez idej za darila?

Do konca leta boste na božično-novoletnem sejmu pri butičnih proizvajalcih lahko izbirali med unikatnimi darili za vsak okus. Odlična izbira so tudi darilni boni Desetaki, s katerimi ne boste mogli zgrešiti. Primerni so tako za zasebna kot poslovna darila, saj z njimi lahko izpolnimo tudi tiste najbolj skrite želje.

Da bi bilo nakupovanje v decembrskem času čim manj stresno, bo vse do 18. decembra ob petkih in sobotah poslovalni čas Europarka podaljšan do 22. ure. Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije bo v tem času torej odprto od ponedeljka do četrtka od 9. do 21. ure, ob petkih in sobotah pa od 9. do 22. ure. Trgovine Interspar, Müller, dm drogerie markt in Sanolabor kot običajno svoja vrata odpirajo že ob 8. uri zjutraj.