Lajfstajl

Luka Dončić, trenutno eden največjih košarkarskih zvezdnikov na svetu, bo v Sloveniji začel z novim projektom. V svet bo lansiral svojo osebno kolekcijo oblačil, ki jih bodo izdelovali v Lenartu.

Tjaša Lešnik4 ure

Moški so se odrezali prav dobro, ženskama pa ni šlo najbolje. Sploh Gaji se je večkrat izmuznil wakeboard in sup.

Vanja Čiček1 dan

Ponudba fotografov je v Sloveniji velika, najti tistega pravega je lahko dolgotrajen proces, a z novo plaftormo WishCAM se lahko iskanje precej olajša.

Karin Kočevar3 dnevi

Med vsemi državljani ni moč najti priimka Potica, Jajce ali Šunka – je pa bilo lani 40 Šunkarjev.

Gabrijel Toplak4 dnevi

Pred kratkim je svoj prvi rojstni dan praznovala True, hčerka Khloe Kardashian. Darilo so ji poslali tudi iz slovenskega podjetja Mali junaki.

Uredništvo6 dni

Sinočnji večer v Mariboxu je bil ponovno rezerviran za dame. Gledalke so si v polni dvorani v Mariboxu med prvimi ogledale premiero razvpitega filma Prvič.

Uredništvo6 dni

V aprilu in maju se Qlandia prebuja v pomladno eksplozijo barv in energije. Že od začetka aprila, pa vse do 10. maja vas bodo v nakupovalnih centrih razvajali z zabavnim dogajanjem za vse okuse.

Uredništvo1 teden

V bližnjem Grazu gradijo surfarski in kajakaški val v bližini graškega otoka na Muri, se bi lahko kaj takšnega zgodilo tudi pri nas?

Karin Kočevar1 teden

Mesečno rento Gaja prejema še danes, ko jo je moč opazovati v letošnji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Uredništvo2 tedna

Avtorica izredno priljubljene Facebook strani Argo bo srečnežu za najbolj izviren štajerki “meme” podarila unikatno šalčko. To je zbirka, ki so jo priložili navdušeni sledilci strani.

Vanja Čiček2 tedna

Večinoma si kolesa izposojajo tujci, veliko zanimanje pa je tudi med Erasmus študenti, ki si ponavadi kolo izposodijo za kar cel semester.

Karin Kočevar2 tedna