Lajfstajl

Konec meseca se bo na Trgu Leona Štuklja že tretjič ustavila turneja ulične hrane, ki pa letos napoveduje veliko raznolikosti in novosti.

Uredništvo8 ur

Sredi neokrnjene narave na zreškem Pohorju si je 10 prijateljev iz Prostovoljnega gasilskega društva Gorenje pri Zrečah omislilo doma narejen bazen, ki so ga naredili z balami, ovitimi v folijo.

Uredništvo1 dan

Nej Lešnik je 25-letni Mariborčan, magistrski študent psihologije, ki se v prostem času ukvarja z ustvarjanjem stripov. Objavlja jih pod imenom Raznoraznost in z njimi osvetljuje vsakdanje situacije, neprijetne momente in družbene normative, značilne za naše okolje.

Tjaša Lešnik2 dneva

Le kdo ne obožuje mističnih zgodb, legend in malce srhljive preteklosti? To je najbolj zabaven, inovativen in pustolovski način spoznavanja mesta!

Uredništvo5 dni

Ali radi menjujete položaje in kateri vam je med spolnim odnosom najljubši? Raziskava Spolno življenje Slovencev razkriva tudi najljubše erotične navade Mariborčanov.

Uredništvo4 dnevi

Les Mills skupinska vadba je obnorela tudi Mariborčane. Žiga Ozmec odpira “Trening plac”, kjer bo ob vrhunski glasbi vsak posameznik našel pravi trening zase.

Tea Tošić Golob7 dni

Videospot za pesem Come to me sta snemala v italijanskem srednjeveškem mestecu Castel del Monte.

Uredništvo7 dni

Na Taboru se prodaja eno najprestižnejših in najdražjih stanovanj ta hip, zanj zahtevajo slabega pol milijona evrov.

Uredništvo1 teden

Tudi vaš pes si zasluži svoj “pasji sladoled”, recept zanj pa je silno enostaven. 

Uredništvo1 teden

Ob duševnih težavah in stiskah naših najbližjih včasih ne vemo kako reagirati.

Uredništvo1 teden

Zdrav življenjski slog je v svetu že nekaj let v velikem porastu. Poleg uravnotežene prehrane je izredno pomembna tudi vadba. Najboljša motivacija za tiste, ki se k telovadbi težko pripravijo sami, so skupinske vadbe. Predstavljamo vam revolucionarno vadbo Les mills, ki je pravi hit že v 80 državah in vključuje vse elemente za hitro izgubljanje teže, kot tudi za učvrstitev mišic.

Uredništvo2 tedna