Lajfstajl

Radenci se lahko pohvalijo s prvim energijsko samooskrbnim stanovanjskim blokom v Pomurju. Zasebni investitor se je z namenom še večje energijske učinkovitosti odločil za vgradnjo ogrevanja z IR-paneli.

Oglasno Sporočilo6 dni

Še do pred kratkim eksotična oblika poslovnega komuniciranja, ki smo jo uporabljali zelo redko, marsikdo pa še nikoli, danes postaja del vsakdana. Virtualna srečanja na spletu so zaradi vztrajnega širjenja koronavirusa in ponovne epidemije postala sestavni del poslovnega delovanja, s katerim podjetja ohranjajo produktivnost in kontinuiteto poslovanja.

Uredništvo1 teden

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) opozarja prebivalce Slovenije pred čudežnim mineralom.

Uredništvo2 tedna

”Navdušila naju je višina tega prostora, njegova energija in stari tramovi”, sta povedala priznana slovenska fotografa Arne Hodalič in Katja Bidovec, ko sta naredila življenjsko potezo in zelo domiselno združila prostor, kjer živita, s prostorom, kjer ustvarjata. V mansardi stare hiše sta si uredila bivališče po precej drugačnih kriterijih, kot običajno vodijo druge investitorje.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Slovenija je hitro starajoča se država. Za naslednjih nekaj desetletij so napovedane minimalne spremembe v številu prebivalstva, a velike spremembe v starostni strukturi.

Uredništvo2 tedna

Omarne ali dvižne postelje namreč združujejo več funkcionalnosti v eno. Čez dan lahko uporabljamo sedežno garnituro ali pisalno mizo, zvečer in ponoči pa v prostor spustimo udobno ležišče.

Oglasno Sporočilo3 tedni

Mariborčanka Mateja Hojnik nam je pokazala enostavni dekoraciji, s katerima si lahko polepšate vaš dom in vanj vnesete kanček jeseni.

Tea Tošić Golob3 tedni

Se vam zgodi, da se zbudite in imate prijeten občutek, a se ne spomnite svojih sanj, pa se kljub temu zaradi njih počutite lažje, močnejše in bolj prepričani sami vase? Morda vas je kdo obiskal med spanjem.

Uredništvo4 tedni

Za zdravstveni portal je zdravnik Darko Siuka dejal, da si s skupino kolegov zdravnikov že več mesecev prizadevajo za izvajanje ključnih zaščitnih ukrepov. Po njihovem mnenju bi morali pomembno vlogo priznati tudi vitaminu D.

Uredništvo4 tedni

Komaj smo se v Sloveniji navadili na praznovanje noči čarovnic, ki smo jo v 90. letih začeli prevzemati iz zahodnoevropskih držav in ZDA, je letos pred nami 31. oktober, ko bo treba spoštovati ukrepe za zajezitev epidemije. Glede na to bomo morali biti še bolj ustvarjalni, da bo najstrašnejša noč v letu takšna, kot mora biti.

Uredništvo4 tedni

Okostnjaki, pajčevina, pajki in grobovi, vse to najdete na dvorišču Mariborčanke, ki se je na noč čarovnic še kako dobro pripravila. Preverite.

Tea Tošić Golob1 mesec