DOGODKI

Lajfstajl

Vsak od nas ima svoje najljubše čevlje, ki nas spremljajo na naših vsakodnevnih poteh. Ti čevlji so postali del naše osebnosti in zgodbe. Vendar pa je žalostno dejstvo, da čevlji niso večni in sčasoma se obrabijo ter izgubijo svojo prvotno lepoto. Kljub temu pa obstaja nekaj preprostih trikov, ki vam lahko pomagajo podaljšati življenjsko dobo vaših najljubših čevljev ter ohraniti njihov sijaj in udobje še dlje časa.

Oglasno Sporočilo4 dnevi

Igralci po vsem svetu vedo, da je kakovosten zaslon ključnega pomena za vrhunsko igralno izkušnjo. Zdaj pa se je pojavil izdelek, ki obljublja resnično izjemno doživetje ob igranju na širokem zaslonu. Predstavljamo vam monitor Nitro VG280Kbmiipx.

Oglasno Sporočilo5 dni

Zakaj pravi čas? Ker sveži katalog Trgovine Jager kar sam vabi k ogledu bogate ponudbe bazenov in druge »obvezne poletne opreme«!

Oglasno Sporočilo5 dni

Če je sloves priznane vsestranske naravne kreme SanaPellis, ki jo je ustvarilo slovensko podjetje, zares upravičen, smo z dvomesečnim preizkušanjem preverili tudi mi. Nas je navdušila ali ne?

Oglasno Sporočilo1 teden

Svežina se bo z novo potezo podjetja i – Vent širila v še več domov! Katere novosti se obetajo in katero ugodnost i – Vent podarja trenutno?

Oglasno Sporočilo1 teden

Kaj bi storili na njegovem mestu?

Uredništvo1 teden

Ste nagnjeni k pretiranemu dramatiziranju, cenite ljudi okoli sebe ali ste čustveno nestabilni? Vse to lahko razkrivajo vaše ustnice.

Uredništvo1 teden

Ljubitelji športa, rekreacije in sprostitve zdaj imate priložnost, da doživite popolno kombinacijo vsega na enem mestu. Športno rekreacijski center Fontana vam ponuja izjemne programe, ki vam bodo vzbudili zanimanje in vam omogočili, da se povsem sprostite.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Pred nami je sončen vikend, ki je kot nalašč za piknik! Kaj vse pri vas ne sme manjkati? Izpolnite anketo ali pa nam svoje odgovore zaupajte v komentar ter preverite, kaj vam za pripravo nepozabnega piknika svetujemo mi!

Oglasno Sporočilo2 tedna

Skolioza je tridimenzionalna deformacija hrbtenice, ki povzroči nenormalno ukrivljenost v obliki črke C ali S.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Meteor je eksplodiral tik nad tlemi, pri čemer je bil slišen močan pok, ki je odmeval tudi do 500 kilometrov daleč.

Uredništvo2 tedna