Lajfstajl

Pred vrati so nekoliko hladnejši dnevi, za to, da nam bo ob daljših jesenskih večerih topleje, pa je dobro poskrbeti že sedaj. Ne le za prijeten dom, Proen lahko z učinkovito rabo energije poskrbi za naš planet, našo družino, dom in celo našo denarnico.

Oglasno Sporočilo23 ur

Težko pričakovano romantično dramo Prvič narazen si je sinoči v Mariboxu predpremierno ogledalo skoraj 500 gledalcev.

Uredništvo1 dan

Letošnja izdaja Guinnessove knjige rekordov je nastajala v izrednih okoliščinah, saj je vsak korak njenega nastajanja določal novi koronavirus.

Uredništvo2 dneva

Malica ni obvezen obrok in jo lahko tudi izpustimo. Vendar je kot manjši, vmesni in lažji obrok zelo dobrodošel za prebroditi lakoto do naslednjega obroka, predvsem s stališča skrbi za zdravje.

Uredništvo5 dni

Slovenska obala je popolna za jesensko potepanje in sprostitveni pobeg. Milo podnebje ponuja obilico priložnosti za sprehode in športne aktivnosti na prostem.

Oglasno Sporočilo5 dni

V preteklih letih je bil razvoj usmerjen predvsem v fosilna goriva, ki postajajo vse dražja, in toplotne črpalke. Pri obeh naštetih virih je začetna naložba zelo visoka, potrebni so redni servisi, hkrati pa za ogrevanje potrebujemo grelna telesa ali pa moramo investirati v talno gretje.

Oglasno Sporočilo5 dni

Po ocenah ima v Sloveniji demenco 33 tisoč, v Evropi 10 milijonov, na svetu pa kar 47 milijonov ljudi. Še bolj zaskrbljujoče so ocene, da je diagnosticiran le vsak četrti bolnik, ob tem, da se na svetu vsake štiri sekunde pojavi nov bolnik z demenco.

Uredništvo2 tedna

Različni prostori v mansardi zahtevajo različno stopnjo zaščite pred vplivi iz okolja. V skupini VELUX so ponudbo letos dopolnili s popolnoma novo roleto in tako zaokrožili nabor najučinkovitejših zunanjih senčil. Zdaj lahko res izberete tisto, ki bo za vaše potrebe najbolj primerna.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Ko boste vse stvari dali na stran, se pravi vsa gospodinjska opravila in predvsem telefon, se posvetite le otrokom. Počnite nekaj z njimi, ne da razmišljate o drugih stvareh, ki jih morate postoriti.

Uredništvo2 tedna

Zagotovo poznate živila kot so kislo zelje, repa, kefir. V času epidemije pa so se marsikateri seznanili tudi s kruhom z drožmi. Ali veste, zakaj so ta živila tako koristna za naše zdravje?

Ana Lah2 tedna

Kvalitetno izgubiti kilograme in ohranjati željen cilj dolgoročno, ni nikoli enostavno in hitro. Hitrih rešitev ni, bistveno je da spremenimo svoje navade in jih ohranjamo tudi naprej, ko dosežemo želeno težo.

Oglasno Sporočilo2 tedna