Lajfstajl

Iz hrvaških letališč lahko ugodno letite v mnoga evropska mesta.

Uredništvo9 ur

Prodajana katra je edini avto predsednika vlade, parlamenta in republike.

Uredništvo9 ur

Poslali ste življenjepis in pričaka vas sporočilo z vabilom na razgovor za službo. Čestitke, ste en korak bližje svojemu TOP ŠIHTU! Da bo ta res vaš, smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov za zaposlitveni razgovor!

Uredništvo16 ur

Zbrali smo zanimive alternative Hrvaški, ki vas ne bodo tako močno udarile po denarnici.

Mihael Šmirmaul3 dnevi

Glede poročnega šopka je sprejela edinstveno odločitev.

Uredništvo3 dnevi

Vpisal se je v Guinnessovo knjigo. Kakšna je njegova skrivnost?

Uredništvo3 dnevi

V januarju se tudi mi nismo mogli upreti eni od najbolj priljubljenih ščetk, zato smo jo temeljito preizkusili in za vas pripravili svoje vtise.

Oglasno Sporočilo4 dnevi

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo izbrskali kar osem prostih delovnih mest, pri večini pa lahko pričakuješ celo zaposlitev za nedoločen čas!

Uredništvo5 dni

Posezonska razprodaja zimskih oblačil in obutve priznanih blagovnih znamk v Trgovinah Jager še kar traja, kar pomeni, da je še vedno čas za tisto zimsko jakno, ki jo že dolgo opazujete ali za nove škornje, ki jih potrebujete!

Oglasno Sporočilo5 dni

Preberite kaj lahko naredite, če se zaradi pranja ali sušenja skrčijo vaša najljubša oblačila.

Uredništvo5 dni

Da bi naša prevozna sredstva, pa naj gre za avtomobile, motorje, kolesa ali skiroje, čim dlje delovala kar najbolj optimalno, jih je treba redno vzdrževati in jim nuditi ustrezno nego. V kolikor ta pregledujemo in čistimo ter tudi pravočasno zamenjamo dotrajane dele, vsaj v primeru skiroja ne le zmanjšamo tveganje za blokado zavor ali kolesc, temveč se skoraj gotovo izognemo nesreči.

Oglasno Sporočilo5 dni