Lajfstajl

Poglejte okrog sebe – se ljudje smejijo? Če se ne, bi se morali, saj je seznam pozitivnih učinkov, ki jih v vaše življenje prinaša smeh, zelo dolg. Smejanje nas polepša, okrepi naš imunski sistem, podaljša naše življenje,…

Uredništvo4 dnevi

Naj vam dam hiter okvir v katerem lahko obvladate vaš problem zaprtja. Osredotočite se na: pretok, tekočino, vlaknine, maščobe, floro in “ogenj”.

Oglasno Sporočilo1 teden

Peach Booty Plan je vadba s katero nepogrešljivo zadanemo mišice nog in zadnjice. Zraven tega se vključujejo v trening tudi naši stabilizatorji, trebušne mišice. Vadba se izvaja s pomočjo elestik.

Oglasno Sporočilo1 teden

Trajno skodran las, danes ne pomeni nujno videz staromodne pričeske iz 80/ih. Modernejši videz trajne, lahko pričara lepe valovite lase, ki pa vam jih ni nujno dodatno kodrati s kodralnikom.

Uredništvo1 teden

Najemodajalca sta se odločila za nove najemnike, vse je bilo dogovorjeno, nato pa je zasledila fotografije na Facebooku, na katerih je potencialna najemnica v kopalkah. Zato sta se odločila za preklic najema.

Uredništvo1 teden

S svojimi čudežnimi rokami, ki so že mnogim pomagale do izboljšanja počutja in zdravja, se ponovno vrača v Maribor priznani ruski energoterapevt Maskim Osipov.

Oglasno Sporočilo2 tedna

31-letni Mariborčan ima nenavadno strast, s katero se želi predstaviti svetu. Izdeluje nakit presunljivih oblik, vsak izdelek je pa povsem unikaten. En sam izdelek, ki ga naredi povsem spontano in z golimi rokami, nastaja tudi do 8 ur.

Vanja Čiček2 tedna

Tik-Tok aplikacija se sooča z vsebinskim posegom politične vrste za pridobitev mladih volivcev.

Uredništvo2 tedna

Nikoli ne prinaša nič dobrega in le redki so domovi, kjer kondenza ne poznajo. K sreči ga je mogoče učinkovito preprečiti, le prave rešitve je treba poznati.

Oglasno Sporočilo2 tedna

V manufakturi Tete Fride so razvili nove čokoladice Fridike, ki so že na voljo v štirih različnih okusih.

Oglasno Sporočilo3 tedni

Če se glede sajenja rastlin posvetujemo s setvenim koledarjem, potem bi lahko podobno pomislili tudi pri načrtovanju otroka. Ljudstvo Altaja upošteva tako imenovano lunarno evgeniko oz. načrtovanje zanositve glede na Lunine mene.

Uredništvo3 tedni