Lajfstajl

21-letna študentka iz Kentuckyja, ki študira izobraževanje gluhih in gluhonemih, se je domislila posebnih zaščitnih mask s prozorno plastično folijo, ki omogoča komunikacijo za to skupino ljudi.

Uredništvo18 ur

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami Petra Greiner, ustanoviteljica Zavoda 13.

Tea Tošić Golob19 ur

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami plesalka standardnih in latinsko-ameriških plesov iz Maribora Tara Bohak. »Ne gledam več toliko slabih novic in raje naredim kaj dobrega zase. Mogoče bo to pomagalo tudi komu drugemu,« svetuje našim bralcem.

Tea Tošić Golob3 dnevi

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami režiser in scenarist Marko Naberšnik.

Tea Tošić Golob4 dnevi

Življenje okoli nas se je občutno upočasnilo. Tisto, kar pa se ni upočasnilo je čas, kljub temu da imamo na trenutke ravno takšen občutek. Dnevi bežijo mimo nas in veliko je ljudi, ki v teh dneh praznujejo osebne jubileje in praznike. Le-teh ne moremo prestaviti in morda je marsikomu žal, ker jih ne more obeležiti na način, kot bi želel. Ampak, veste kaj? Ni potrebe, da bi pozabili na vaše najdražje, ki v teh dneh praznujejo. Z darilom jih lahko presenetite, ko bodo najmanj pričakovali.

Oglasno Sporočilo4 dnevi

V svoj vsakdanjik vnesi malce razvajanja, da ohraniš svoje navdušenje in obenem zadovoljiš svoje brbončice. Včasih je že košček sladkega lahko način, da se malo pocrkljaš in si polepšaš dan.

Uredništvo4 dnevi

Strokovnjaki intenzivno preučujejo novi koronavirus, o katerem nekaj mesecev po tem, ko se je prvič pojavil v kitajskem Wuhanu, še ni veliko znanega.

Uredništvo4 dnevi

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami zobozdravnica Vesna Kaloh, direktorica VBO.  »Prepričani smo, da je sedaj čas, ko dajemo prednost skupnosti pred posameznikom, saj bomo le tako lahko premagali to nesrečno situacijo.«

Tea Tošić Golob5 dni

Tretjina bolnikov s potrjeno okužbo s koronavirusom v Italiji, bolj kot o simptomih, poročajo o motnjah vonja in okusa.

Uredništvo7 dni

Petra in Uroš Dobnikar o trenutni pandemiji, stresu, ozaveščanju naših misli in smrti.

Anita Grgić1 teden

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami poslanka Državnega zbora Republike Slovenije Lidija Divjak Mirnik. Trenutno je z mislimi pri vseh, ki morejo v teh težkih časih delati v zdravstvu, policiji, civilni zaščiti in drugih nujnih službah.

Tea Tošić Golob1 teden