DOGODKI

Dom

S priznano strokovnjakinjo Mišo Pušenjak smo govorili o rastlini, ki je postala simbol praznikov miru in božičnega veselja.

Damjan Veršič3 dnevi

Naj bo s svečkami ali brez, letošnji adventni venček lahko z lokalnim rastlinjem in dodatki iz svoje shrambe izdelate sami. Kako?

Uredništvo1 teden

Vas muči krt, ki vam uničuje vrt ali zelenico?

Uredništvo2 tedna

Miša Pušenjak tokrat svetuje glede aktualnih opravil na vrtu v mesecu novembru.

Damjan Veršič1 mesec

Čeprav so šeme tradicionalne za februarski pust, vedno več ljudi danes nosi maske tudi ob Noči čarovnic. Hkrati je izrezovanje buč postala najljubša aktivnost otrok ob tem prazniku.

Pija Ferk1 mesec

Stenice so se v zadnjih dneh pojavile tudi na Hrvaškem. Kaj storiti, če jih opazite tudi vi?

Uredništvo1 mesec

Morda se gradnja skoraj nič-energijske montažne hiše sliši kot zapleten proces, a vse, kar potrebujete za začetek, je le dobra ideja.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Že veste, kako je najbolje narezati kostanje?

Mojca Kupčič1 mesec

Enoletno garancijo imajo danes že skorajda vse električne naprave, podjetje pa lahko potrošniku ponudi tudi daljšo prostovoljno garancijo. Podjetje Kärcher za svoje suho/mokre sesalnike in visokotlačne čistilnike Home & Garden, ponuja kar 5-letno garancijo!

Oglasno Sporočilo2 meseca

Po izgradnji in predaji hiše v uporabo zgodba ni končana, poudarjajo v podjetju Noah, kjer svojim strankam pomagajo tudi pri zavarovanju.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Montažne hiše postajajo vse bolj priljubljena izbira vseh novih lastnikov domov. Če o njih razmišljate tudi sami, vam tokrat ponujamo ekskluziven vpogled v notranjost številnih sanjskih skoraj nič-energijskih domov!

Oglasno Sporočilo2 meseca