DOGODKI

Dom

Zakaj pravi čas? Ker sveži katalog Trgovine Jager kar sam vabi k ogledu bogate ponudbe bazenov in druge »obvezne poletne opreme«!

Oglasno Sporočilo14 ur

Bodite del velike spremembe in poslujte s podjetjem Snaga elektronsko.

Uredništvo3 dnevi

Svežina se bo z novo potezo podjetja i – Vent širila v še več domov! Katere novosti se obetajo in katero ugodnost i – Vent podarja trenutno?

Oglasno Sporočilo3 dnevi

Če ste pokosili dvorišče, imamo za vas nekaj priročnih nasvetov, kaj storiti s travo.

Uredništvo2 tedna

Svežina pomladi je za vse, ki se soočajo z alergijami, dvorezen meč. Vsaj v svojem domu lahko uživate v njej. Kako? Preverite!

Oglasno Sporočilo2 tedna

Da boste čim dlje uživali v svežem cvetju, morate upoštevati nekaj preprostih nasvetov. 

Martina Lebar3 tedni

Že več tednov opazujete pregorelo žarnico na stropu hodnika vašega bloka in se sprašujete, kdaj jo bo upravnik stavbe zamenjal? Morda pa je čas, da se namesto žarnice zamenja upravnika …

Oglasno Sporočilo3 tedni

Da, v zadnjem času na žaru pečeno meso na piknikih prostor odstopa domačim picam – vse zanje ta teden ponujajo Trgovine Jager, kjer vas lahko zadnji trenutek »rešijo« tudi z njihovo okusno pico!

Oglasno Sporočilo3 tedni

Naravni antibiotik, ki raste na vašem vrtu: vse o čemažu in njegovih zdravilnih lastnostih, ki so jih že poznali naši predniki.

Uredništvo4 tedni

Bivanje v bloku ali v večstanovanjski stavbi je lahko povsem drugačno, če upravljanje prepustite nekomu, ki to obvlada. Kdo skrbi za stavbe pri vas in kako lahko ocenite, če upravnik stavbe zanjo skrbi ustrezno?

Oglasno Sporočilo4 tedni

Kurilna sezona se počasi končuje.

Martina Lebar1 mesec