DOGODKI

Top šiht

Pridružite se vodilnemu tržniku premijskih mesnih izdelkov in razvijte svojo kariero v Foodium, d.o.o. – priložnost za izkušene komercialiste!

Uredništvo20 ur

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT izbor je zares obsežen in predstavlja več kot deset prostih delovnih mest, ki vas med drugim popeljejo tudi čez mejo!

Uredništvo6 dni

Kaj storiti, ko na zaposlitvenem portalu najdete vaše sanjsko delovno mesto? Za trenutek se ustavite in preverite, kako kar najbolje napisati spletno prošnjo za službo, s katero boste že takoj navdušili.

Uredništvo7 dni

Na Štajerskem avto domu zaposlijo ličarja v kleparsko-ličarski delavnici.

Uredništvo2 tedna

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT izbor vabi k delu v številnih priznanih lokalnih podjetjih. Bo katero izmed 12 prostih delovnih mest vaše?

Uredništvo2 tedna

Plinarna Maribor, družba z več kot 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca za prosto delovno mesto.

Uredništvo2 tedna

Zdi se, da pri trenutni bogati ponudbi prostih delovnih mest ni težko najti službe, toda prav številne možnosti lahko privedejo do zmedenosti in negotovosti. Prav zato je dobro poznati nekaj uporabnih informacij …

Uredništvo2 tedna

Domači kuharski mojstri, izkušeni gostinci ali vsi, ki si želite stopiti na drugo stran krožnikov z enimi najbolj okusnih jedi v Mariboru … Sprejmite izziv in se pridružite Jack & Joe ekipi!

Uredništvo3 tedni

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT izbor obsega dolg seznam prostih delovnih mest lokalnih podjetij ter nekaj priložnosti dela v Avstriji!

Uredništvo3 tedni

Ni vam treba neprestano oprezati za zanimivimi delovnimi mesti, saj številni zaposlitveni portali ponujajo možnost nalaganja življenjepisa, preko katerega delo najde vas. Kako?

Uredništvo3 tedni

Z obdobjem pandemskega dela od doma so se trendi zaposlovanja v svetu korenito spremenili, delo od doma pa je tako postalo stalnica za številne zaposlene. Kako aktualno je torej še delo od doma?

Uredništvo3 tedni