Maribor

Mariborsko okrožno sodišče je Matjažu Ferliču danes na ponovljenem sojenju zaradi povzročitve splošne nevarnosti med divjo vožnjo s streljanjem po Mariboru izreklo deset mesecev zapora.

Uredništvo14 ur

Ob koncu epidemije so se pripadniki Slovenske policije in Slovenske vojske simbolično zahvalili medicinskemu osebju za ves njihov trud, vložen v obvladovanje širjenja koronavirusa.

Uredništvo14 ur

V sklopu prenove Glavnega trga potekajo v teh dneh sklepna dela. Trenutno postavljajo kandelabre javne razsvetljave, ki so visoki 15 metrov.

Uredništvo15 ur

Letos je v proračunu MO Maribor za vzdrževanje vertikalne in horizontalne prometne signalizacije namenjenih 350.00 evrov. 75 odstotkov sredstev je namenjenih barvanju talne signalizacije.

Tea Tošić Golob23 ur

Polet v zahvalo vsem ki so med epidemijo najbolj požrtvovalno delali v boju proti virusu, bodo nad Mariborom opravili nekje med 13.30 in 14. uro.

Uredništvo1 dan

Tudi v Sloveniji bosta do konca sezone na voljo trenerjem v prvi ligi še dve dodatni zamenjavi, skupaj torej pet. Opraviti se morajo v treh prekinitvah. Tako Zlatko Zahović kot Sergej Jakirović verjameta, da je to lahko glavni adut Maribora pri lovljenju zaostanka sedmih točk za Olimpijo.

Jaša Lorenčič1 dan

Včeraj je bilo za nov koronavirus testiranih le 264 oseb, od tega ni bilo pozitivnih vzorcev. Prav tako ne beležijo nobene nove smrtne žrtve.

Uredništvo2 dneva

Mestna občina Maribor je z menjalno pogodbo z družbo Terme Maribor pridobila večinsko lastništvo Langerjeve vile, ki se nahaja v Mladinski ulici pri stadionu Ljudski vrt.

Uredništvo2 dneva

Kot je v zadnjih dneh opaziti, so poskrbeli tudi za otroke, ki bodo lahko po sprostitvi ukrepov uživali na lesenih igralih in trampolinih, odstranili pa so adrenalinski park.

Uredništvo2 dneva

V času epidemije so zdravstveni delavci UKC Maribor priskočili na pomoč Domu starejših občanov Ljutomer in poskrbeli, da se bodo tudi ob morebitnem drugem valu, zaposleni v domu bolje znali spopasti z virusom.

Uredništvo2 dneva

V delu članka “Gostilna Pri treh ribnikih bo šla v najem, a vsebino bo določala občina” smo podali napačno informacijo. Zapisali smo, da gostilna Pri treh ribnikih ne obratuje.

Uredništvo3 dnevi