Maribor

Ponudniki, ki bodo z decembrom zvišali cene, kot razlog navajajo rast cen plina na svetovnih borzah v prvem letošnjem četrtletju.

Uredništvo5 ur

Sprehajalka je včeraj med vzponom na Piramido s svojim psom naletela na kos zastrupljenih jeter. Ni znano, če je pes meso zaužil ali ne.

Uredništvo24 ur

Dogajalo bo od konca novembra do konca decembra in to na vseh trgih v centru mesta. Izbran partner je po oceni MO Maribor ponudil najcelovitejši praznični program za vse dni od 29. novembra do 31. decembra 2019 in se najbolj približal usmeritvam kot so zastopanost različnih zvrsti izvajanja.

Uredništvo1 dan

Turistična zveza Slovenije (TZS) je na včerajšnjem slavnostnem dogodku podelila priznanja najbolj urejenim in gostoljubnim krajem v okviru tekmovanja Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019. V kategoriji mladinskih prenočišč je zablestel prav mariborski Hostel Pekarna.

Uredništvo2 dneva

Čim prej se odvisni vključi v zdravljenje, uspešnejše je. “Več kot se nabere težav zaradi odvisnosti, težje je zdravljenje. Zato v nasprotju s popularnim prepričanjem ni treba čakati, da odvisni »doseže dno«, smiselno je, da se vključi v zdravljenje čim prej,” pojasni Tilen Zamuda, dr. med., spec. psih..

Tea Tošić Golob2 dneva

Na Komunalnem podjetju Nigrad, ki kot pooblaščeni izvajalec zimske službe na območju Mestne občine Maribor zimsko službo med drugim izvaja na 746,6 kilometrov cest in 465 kilometrov pločnikov, so pripravljen.

Gabrijel Toplak2 dneva

Ste tudi vi v zadnjih dnevih opazili vse več zamud avtobusov? Marprom pojasnjuje, v čem je problem.

Uredništvo2 dneva

Zima bo s pohorskih vrhov prinesla tudi dedka Mraza in njegovo spremstvo, snežinke, palčke, medvedke ter druga pravljična bitja. Tako vsaj mariborski otroci ne bodo ostali brez čarobnega decembra …

Jerneja Potočnik3 dnevi

Približno 4000 dijakov mariborskih srednjih šol brez lastnih telovadnic nima kje telovaditi, odkar so v Športnih objektih Maribor podražili rabo svojih prostorov. Ministrstvo se spreneveda, odgovornost prelagajo na ravnatelje šol, ki si tako drage telovadbe preprosto ne morejo privoščiti.

Vanja Čiček3 dnevi

Predpremierno so si lahko ogledali film Izzivalca, resnično zgodbo o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966.

Uredništvo3 dnevi

Nekdanji mariborski župan in aktualni državni svetnik Franc Kangler je ogorčen nad stanjem v državi.

Uredništvo3 dnevi