Lokalno

Na Novi kreditni banki Maribor v zadnjem času opažajo vse več sumljivih nakazil v tujino, opozarjajo na previdnost pri t.i. ljubezenskih nakazilih.

Uredništvo4 ure

Problem prehrane v javnih zavodih predstavlja predvsem javno naročanje. Eno izmed pomembnih meril je namreč cena, ki pa pri tako pomembni stvari, kot je prehrana, ne bi smela biti tako visoko na lestvici prioritet.

Vanja Čiček18 ur

Včeraj se je v prostorih Gasilskega doma v Spodnji Polskavi zgodil incident, ko so telovadci zaradi vdora neuravnovešenega nasilneža morali zapustiti prostore.

Vanja Čiček4 ure

Velikokrat smo mi tisti, ki lahko izgubljeni živali rešimo življenje in jo zavarujemo pred vozečimi avtomobili in preostalimi nevarnostmi. In kaj storiti v takšnem primeru?

Tea Tošić Golob5 ur

Dobrodelna akcija Snežne kepe sreče bo že drugo leto zapored narisala nasmehe na obrazih otrok, ki bodo uživali v nepozabnih zimskih radostih.

Uredništvo7 ur

V predlogu proračuna za leto 2019 Mestne občine Ptuj so planirani stroški plač zaposlenih v višini 2,031.281,23 evrov

Gabrijel Toplak7 ur

Enajst podravskih ljudskih univerz in ostalih zavodov, ki izvajajo brezplačne programe izobraževanja za odrasle in so združeni v tri konzorcije, bo do leta 2022 za izvajanje izobraževanj za odrasle od ministrstva za izobraževanje in Evropskega socialnega sklada prejelo 2,5 milijona evrov.

Uredništvo10 ur

Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14 °C.

Uredništvo10 ur

V načrtu je selitev dermatološkega oddelka v prenovljene prostore stare ginekologije, pljučni oddelek pa v prostore oddelka za spolne in kožne bolezni.

Gabrijel Toplak1 dan

Letno beležijo več deset primerov, ko je potrebno nudenje prve pomoči, žal je včasih zaradi poškodb potrebna usmrtitev.

Tea Tošić Golob1 dan