Na sceni

Poklepetali smo s priznano make-up artistko Mojco Škof. “Na dolgi rok je sreča na strani pogumnih; klišejsko, a realno.”

Tea Tošić Golob15 ur

Mariborska športnica in humanitarka bo danes pred mariborskim lokalom v centru mesta kar 12 ur kolesarila v okviru dobrodelne akcije.

Uredništvo22 ur

16-letna Duplečanka si je že od 4. razreda za vzor jemala Američane, ki so na Youtube ali Facebook objavljali videoposnetke petja, o svojem življenju ter izkušnjah, kar se ji je obrestovalo.

Gabrijel Toplak2 dneva

Luka Šulić, član svetovno znanega dueta 2Cellos, je danes znova postal očka deklici Hani.

Uredništvo4 dnevi

Sveži mariborski skate punk band Alo!Stari po fantastičnem debiju prvega komada »Nea Vem Kam« končno prihaja na odre za svoj prvi koncert.

Uredništvo1 teden

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta barve Slovenije letos zastopala na Evroviziji, sta izpolnila svojo napoved in javnosti predstavila pesem v angleščini.

Uredništvo1 teden

Na včerajšnji DIGGIT konferenci Ilka Štuhec o komunikaciji na spletu, svojih sledilcih na omrežju in zvestobi sponzorjev

Uredništvo1 teden

Ta vikend bo ob Dravi ponovno zaživela mestna plaža Citybeach Maribor / Tridnevno druženje ob kulinariki, urbani glasbi, športnih predstavitvah in osvežilnih napitkih.

Uredništvo2 tedna

V tokratni izdaji vsakotedenske rubrike INtervju, kjer predstavljamo prominentno osebo iz Maribora in okolice, izpostavljamo mladega in uspešnega opernega pevca, redno angažiranega v SNG Maribor, Jureta Počkaja.

Vanja Čiček2 tedna

Začetek koncerta bo ob 20:00 uri, popoldansko dogajanje pa se začne ob 15:00 uri v parku pred občino Ruše.

Uredništvo2 tedna

Priljubljena TV voditeljica Zvezdana Mlakar je v Leclercu doživela neprijetno izkušnjo in jo podelila na družbenem omrežju.

Uredništvo2 tedna