Na sceni

Citybeach Maribor od danes naprej znova vabi na edinstveno izkušnjo v mestu.

Uredništvo2 tedna

V svoji 4. izvedbi, se CityBeach Maribor, situaciji navkljub, vrača z nekaj zanimivimi novostmi.

Uredništvo3 tedni

Na današnjem Medenem dnevu so ob svetovnemu dnevu čebel pripravili številne aktivnosti in dogodke za udeležence. Kljub slabemu vremenu, so s koncertom Tanje Žagar in obsežnim programom poskrbeli za odlično vzdušje.

Anita Grgić3 tedni

Ana Praznik, Alenka Husić in Tinkara Fortuna so se na sceno vrnile kot Bepop Ladies. Po šestnajstih letih so presenetile z novo pesmijo Daj se nasmej. Danes so premierno predstavile še videospot.

Uredništvo4 tedni

V času korona krize so se drive-in kina po svetu množično razširila. Drive-in kino pa se bo v bližnji prihodnosti odvil tudi v najstarejšem slovenskem mestu.

Veronika Pirman4 tedni

Ko je Zoran Predin na javnem in skupinskem predvajanju koncertnega albuma Tu smo – vaši smo v Hiši Oz končno dobil mikrofon v roke, ga je že precej srbelo, da bi povedal nekaj času in priložnosti primernega: »Meni je fejst žal, da se ne moremo bolj stisnit’!«

Jaša Lorenčič4 tedni

Nepozabnim hitom skupine Bepop kot so; Ti si moje sonce, Odpelji me, Zapleši z nami, se je pridružila nova pesem. Bepop Ladies so namreč v sredo izdale novo pesem z nadvse optimističnim in privlačnim naslovom Daj se nasmej.

Uredništvo1 mesec

Naj ste sicer še tako zelo izvirni pri nakupovanju daril, slej ko prej zagotovo tudi vi ostanete brez idej. Predstavljamo vam 9 nepoznanih idej, ki bodo zagotovo navdušile vsakogar.

Oglasno Sporočilo1 mesec

V petek je Damjan Murko, samooklican štajerski slavček, izdal nov video spot Kabriolet.

Uredništvo1 mesec

Festival Stellarbeat, ki so ga že tretjič organizirali ob jezeru Rogoza, bo zaradi pandemije koronavirusa in vladnih ukrepov proti zbiranju večjih skupin ljudi prestavljen na leto 2021.

Uredništvo1 mesec

Drug drugemu več ne sledita na Instagramu, prav tako so izginile številne skupne fotografije. Mar to pomeni zakonske težave?

Uredništvo1 mesec