Na sceni

V soboto zvečer je v mestu zagorelo. Najzvestejši navijači so z bakljado obeležil 30 let delovanja.

Uredništvo2 tedna

Kmetijska zadruga Rače je letos ponovno prejela odličja mednarodnega kmetijsko živilskega sejma AGRA, s sodelovanjem na jubilejnem 40. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v kategoriji mesni izdelki.

Uredništvo2 tedna

Mariborčana sta odpovedala svoj nastop saj nista dobila obljubljene pogodbe. Ob tem sta izrazila svoje mnenje..

Uredništvo3 tedni

Novost so prijave v dveh kategorijah, in sicer za novince ter uveljavljene izvajalce.

Uredništvo3 tedni

Koncerni film ene izmed najpopularnejših skupin K-popa – korejskega popa, glasbene zvrsti, ki podira svetovne rekorde – prihaja v Maribox

Oglasno Sporočilo3 tedni

Sinoči je bila v Mariboxu premiera najnovejšega dela priljubljene franšize Hitri in drzni: Hobbs in Shaw. Še pred premierno projekcijo filma so lahko obiskovalci premiere uživali na Car Showu na ploščadi pred Mariboxom. Na ogled je bilo več kot 20 atraktivno predelanih vozil.

Uredništvo3 tedni

Dragojevićeva žena je leto dni po smrti spregovorila o zadnjih trenutkih z Oliverjem in njunem zakonu. Njegove smrti še vedno ni dojela.

Uredništvo4 tedni

Woodstock 50, ki naj bi od 16. do 18. avgusta potekal v Columbii v ameriški zvezni državi Maryland, naj bi se iz neprofitnega festivala preoblikoval v akcijo zbiranja sredstev v podporo neprofitnim organizacijam, ki spodbujajo udeležbo na volitvah in opozarjajo na klimatske spremembe. Festival je ostal brez zvezdniškega seznama nastopajočih.

Uredništvo4 tedni

Pornografska industrija je izredno donosna panoga, ki zaposluje mnoge ljudi. Obstaja prav toliko vrst filmov, kot obstaja fetišev in marsikdo v tem prepozna priložnost za zaslužek. Na eni izmed italijanskih erotičnih strani, ki promovira “mlada dekleta v težavah” smo naleteli tudi na nekaj deklet iz Maribora, ki si kariero ustvarjajo priklenjene v okove in s srednjeveškimi prizori mučenja brez oblačil.

Uredništvo4 tedni

Spomin nanj živi naprej, s svojo glasbo je osvojil srca na milijone ljudi. Obudite spomin nanj tudi vi s poslušanjem njegovih hitov.

Uredništvo4 tedni

Mlada mariborska glasbenika Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta nas letos tudi zastopala na Evroviziji, sta pred dvema mesecema izdala svojo prvo pesem v angleškem jeziku. Trenutno se mudita v italijanski Pescari, kjer v prav posebnem vzdušju snemata videospot za skladbo Come To Me.

Uredništvo4 tedni