Slovenija

Pretirana vročina, kakršne smo bili vajeni v preteklih dneh, se bo za kratek čas poslovila.

Uredništvo2 uri

Policisti so prejeli večje število obvestil o spletnih prevarah. Bodite previdni.

Uredništvo13 ur

Opazili so okoli 20 centimetrov dolg rep kače. Kot je pojasnil Griša Planinc gre za progastega goža

Uredništvo13 ur

Tovornjak je na priključku izgubil kar nekaj zabojev piva. Ti ovirajo priključek Celje – center iz smeri Maribora.

Uredništvo2 dneva

V popoldanskih urah se je pripetila prometna nesreča. Od počivališča Studenec do Ravbarkomande proti Ljubljani zaradi prometne nesreče, 12 kilometrski zastoj.

Uredništvo2 dneva

V okviru Zdravstvenega doma (ZD) Slovenj Gradec so danes tudi uradno odprli že nekaj časa delujoč Center za preprečevanje in zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog, v okviru katerega delujeta ambulanta in mobilna enota.

Uredništvo2 dneva

Ljubljanski Rinfutl je pričel sodelovati s Palomo za dobavo WC papirja brez plastične embalaže, dogovori potekajo tudi v Mariborski zero waste trgovini Zelena japka.

Vanja Čiček3 dnevi

Predsednika Slovenije in Avstrije, Borut Pahor in Alexander Van der Bellen, sta se danes na Dunaju zavzela za nadgradnjo dobrih odnosov med državama.

Uredništvo3 dnevi

Še do nedelje bo vroče in sončno, v ponedeljek pa je že možna majhna ohladitev.

Uredništvo3 dnevi

V koaliciji za preprečevanje zasvojenosti opozarjajo na spornost uporabljenih argumentov in lobiranje pri pripravi zakona.

Uredništvo4 dnevi

Danes so predstavniki državljanske pobude 50 minut med Mariborom in Ljubljano predstavili svojo vizijo, v okviru katere je prvotnega pomena vzpostaviti hitro vsakodnevno železniško povezavo med središčem in drugim največjim mestom v državi.

Vanja Čiček4 dnevi