Slovenija

Na Novi kreditni banki Maribor v zadnjem času opažajo vse več sumljivih nakazil v tujino, opozarjajo na previdnost pri t.i. ljubezenskih nakazilih.

Uredništvo4 ure

Problem prehrane v javnih zavodih predstavlja predvsem javno naročanje. Eno izmed pomembnih meril je namreč cena, ki pa pri tako pomembni stvari, kot je prehrana, ne bi smela biti tako visoko na lestvici prioritet.

Vanja Čiček18 ur

Velikokrat smo mi tisti, ki lahko izgubljeni živali rešimo življenje in jo zavarujemo pred vozečimi avtomobili in preostalimi nevarnostmi. In kaj storiti v takšnem primeru?

Tea Tošić Golob5 ur

Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14 °C.

Uredništvo10 ur

Če bo vse šlo po načrtih, bo IKEA svoja vrata v Sloveniji odprla že prihodnje leto, čakajo še na gradbeno dovoljenje.

Uredništvo1 dan

Set je odpoklican, saj obstaja možnost, da se USB kabel ob polnitvi zvočnika pregreje.

Uredništvo1 dan

Danes, 19. februarja, nastopi super polna luna v znamenju device. Astrologi napovedujejo, da bomo bolj nemirni, občutljivi, možne so tudi težave s spanjem.

Tjaša Lešnik22 ur

Pošta Slovenije se poteguje za več kot 72-odstotni delež Intereurope, s čimer bi lahko v last dobila tudi zemljišča na območju Luke Koper.

Uredništvo1 dan

Družba Reliant, ki se ukvarja z investicijami in nepremičninami, je 8. avgusta lani na dražbi z zniževanjem izklicne cene za tržiški kompleks Peka ponudila 1,37 milijona evrov.

Uredništvo2 dneva

Vodstvo Pošte Slovenije je prepričano, da so sklenili dogovor, s katerim bodo lahko izboljšali tako pogoje dela kot materialni položaj zaposlenih

Gabrijel Toplak2 dneva