Šport

Navijači Mure bodo sami poravnali kazen, ki so si jo prislužili na gostovanju v Ljudskem vrtu.

Uredništvo9 ur

Po porazu Slovenije s Severno Makedonijo in Avstrijo se je oglasil nekdanji nogometaš Branko Oblak. Krivca za poraz je našel v selektorju slovenske reprezentance.

Uredništvo20 ur

Znani češki vratar je osvojil 13 pokalov v 11 sezonah v dresu ekipe Chelsea, od tega štiri naslove prvaka angleške lige in ligo prvakov ter ob koncu še pokal FA z Arsenalom leta 2017.

Uredništvo4 dnevi

Na drevišnji bržčas ključni tekmi kvalifikacij bo tekmec sicer oslabljena Avstrija, a njen niz neporaženosti zahteva dobršno mero previdnosti.

Uredništvo4 dnevi

Nizozemski kolesar Bauke Mollema je zmagovalec zadnje velike dirke v sezoni v Evropi, dirke po Lombardiji. Drugo mesto je osvojil španski veteran Alejandro Valverde, tretji je bil zmagovalec letošnje dirke po Franciji, Kolumbijec Egan Bernal. Slovenski as Primož Roglič je bil sedmi.

Uredništvo5 dni

Nogometni klub Veržej bo po novem vodil Milko Djurovski, ki bo skušal izboljšati slabe rezultate kluba.

Uredništvo5 dni

Danes je na sporedu zadnja velika kolesarska dirka sezone, enodnevna dirka po Lombardiji. Eden glavnih favoritov za zmago bo prvi kolesar sveta Slovenec Primož Roglič, ki bo skušal na trasi med Bergamom in Comom po 243 kilometrih postati prvi Slovenec z zmago na eni od največjih klasik.

Uredništvo5 dni

Na sedmi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 v Skopju je Slovenija izgubila proti Severni Makedoniji.

Uredništvo6 dni

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič je zmagal na enodnevni dirki v Italiji. Po izjemni zmagi na 102. izvedbi Gira d’Emilia je kolesar Jumbo Visme slavil še na 197 km dolgi preizkušnjo Tre valli Varesine.

Uredništvo1 teden

Po izjemni zmagi na 102. izvedbi Gira d’Emilia se bo kolesar Jumbo Visme zdaj spopadel še s 197 kilometrov dolgo preizkušnjo Tre valli Varesine.

Uredništvo1 teden

Igralec Maribora je dobil dovoljenje, da pod vodstvom Roberta Prosinečkega zaigra za bosansko reprezentanco.

Uredništvo1 teden