Šport

Slovenska kolesarja naj bi se zdaj v družbi svojih najbližjih še naprej pripravljala na morebitno nadaljevanje sezone, katere vrhunec bi morala biti kot vedno julijska dirka po Franciji.

Uredništvo9 ur

Predsednik UEFE Aleksander Čeferin je izpostavil možnost, da se letošnja sezona Lige prvakov in Evropske lige ne bo končala z zmagovalci, pač pa se preprosto ne bo nadaljevala. 

Uredništvo1 dan

UEFA je potrdila odločitev, da so zaradi pandemije novega koronavirusa vse reprezentančne tekme, ki so bile na sporedu do konca junija, preložene. Prav tako so do nadaljnjega prekinjena tudi klubska tekmovanja, vključno z ligo prvakov in evropsko ligo.

Uredništvo5 dni

“Gre za veliko čast in še večjo odgovornost. Je pa velikega pomena, da se nove usmeritve Maribora in pogled na prihodnje delovanje skladajo z mojimi vrednotami,” poudarja Oliver Bogatinov.

Uredništvo1 teden

Željko Filipović v karanteni čaka na morebitno novo ponudbo. Spregovoril je o trenutnem dogajanju v NK Maribor.

Uredništvo1 teden

Priznala je tudi, da si želi precej več, a preteklosti ni mogoče spremeniti. V preteklih mesecih tako išče lekcijo, ki ji bo pomagala za naprej.

Uredništvo2 tedna

Tudi v športu so se bili primorani prilagoditi trenutni situaciji. Igralci doma trenirajo individualno. Profesionalni nogometaši so zaposleni kot samostojni podjetniki in trenutno ne morejo opravljati svojega dela. Na tem mestu upajo, da bodo igralci razumeli, da trenutno ne morejo dobiti polnih plač.

Uredništvo2 tedna

Svetovna protidopinška agencija vsem lokalnim organizacijam nalaga, da naj poskrbijo, da bodo izvajalci nadzorov oziroma testov brez kakršnih koli simptomov bolezni.

Uredništvo2 tedna

Vzrok za preložitev, ki ga je sprejela Uefa, je pandemija novega koronavirusa.

Uredništvo3 tedni

Evropska nogometna zveza Uefa bo v torek opravila videokonferenco z vsemi 55 članicami in se z njimi pogovorila o aktualnih temah.

Uredništvo3 tedni

S Kitajske, kjer je izbruhnil novi koronavirus, prihajajo spodbudne novice.

Uredništvo3 tedni