Šport

Tudi pred sobotno tekmo z Muro ostajajo optimistični, saj je trener Milanič skozi celotne priprave med drugim opazil potrebno željo po ponovni osvojitvi naslova.

Gabrijel Toplak5 ur

Po svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju zimske sezone še ni konec. Do konca februarja in marca so na sporedu še preostale tekme svetovnega pokala v sezoni 2018/19. V boju za enega od malih kristalnih globusov, tistega v smuku, je tudi Slovenka, aktualna smukaška svetovna prvakinja Ilka Štuhec.

Uredništvo6 ur

Z enotedenskimi pripravami v Španiji je zadovoljen, pravi, saj si je ogledal nogometaše, ki doslej niso bili v prvem planu in hkrati spoznaval strokovni štab

Uredništvo2 dneva

Ta konec tedna se je na Snežnem stadionu pod Pohorjem odvijalo že tretje mednarodno tekmovanje Little Fox Race v organizaciji Alpskega smučarskega kluba Branik, ki je ponovno združilo mlade smučarje iz vse Evrope.

Uredništvo3 dnevi

Turška misija se je končala, priprave v Beleku pa je tako že osmič oddelal Mitja Viler, ki je za NK Maribor spletno stran strnil svoje misli in primerjal osrednji del priprav zadnjih let.

Uredništvo3 dnevi

Flisarju to se sezono ne gre od nog, tudi na današnji tekmi je znova obstal v osmini finala.

Uredništvo3 dnevi

Tina Maze, nekdanja smučarska šampionka, se te dni mudi v Åreju, kot sodelavka Eurosporta. Svoje znanje o alpskem smučanju prenaša na televizijske ekrane v pogovorih s tekmovalci v ciljni areni.

Tjaša Lešnik3 dnevi

Papirnati derbi 16. kroga kroga 1. DOL za moške je bil v Mariboru, kjer pa gledalci niso videli izenačenega boja.

Uredništvo4 dnevi

Najboljši slovenski taekwondoist Ivan Trajković in Športnik Maribora 2018 je po bronasti kolajni na predsedniškem pokalu v Turčiji ta konec tedna nastopil še na odprtem prvenstvu Turčije v Antalyi in osvojil peto mesto.

Uredništvo4 dnevi

Žan Košir zmagovalec paralelnega veleslaloma v Pyeongchangu .

Uredništvo4 dnevi