DOGODKI

Šport

Mariborski navijači že nestrpno čakajo na razplet najbolj vroče zgodbe v štajerski prestolnici ta hip.

Uredništvo5 ur

Slovenija je na Švedskem osvojila potrebno točko in izpolnila zastavljeni cilj; obstanek v ligi B lige narodov.

Uredništvo1 dan

Pokal Slovenije na članskem nivoju velja za najbolj množično tekmovanje v naši državi.

Uredništvo1 dan

Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 igrala odločilno tekmo za obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo gostovali v Stockholmu pri Švedski, cilj pa je osvojitev vsaj točke, ki bi jih zadržala v tem rangu tekmovanja.

Uredništvo1 dan

Zvezdnik severnoameriške košarkarske ekipe Brooklyn Nets Kyrie Irving je razkril, da je zavrnil podaljšanje pogodbe pred sezono 2020/21.

Uredništvo2 dneva

Mednarodna košarkarska zveza (FIBA) je objavila novo svetovno lestvico, na kateri prav pri vrhu ni prišlo do sprememb. Preverite na katero mesto je nazadovala naša reprezentanca.

Uredništvo2 dneva

Slovenci imajo zmagovalca sezone v težavnosti tako pri moških kot pri ženskah.

Uredništvo2 dneva

Od petka do nedelje je v Športnem centru Draš v Mariboru potekal mednarodni odbojkarski turnir za dekleta. Poglejte v kakšni zasedbi so se predstavile odbojkarice Nove KBM Branik Maribor.

Uredništvo2 dneva

Slovenska nogometna reprezentanca se je po sobotni odmevni zmagi proti Norveški znašla v položaju, ko sama odloča v svoji usodi, kar zadeva obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo morali na Švedskem osvojiti vsaj točko, da uresničijo zastavljeni cilj.

Uredništvo2 dneva

V Avstraliji se odvija svetovno prvenstvo v košarki za dekleta. V predzadnji tekmi skupine B med Malijem in Srbijo je po tekmi, v prostoru za medije, prišlo do pretepa med dvema košarkaricama afriške reprezentance.

Uredništvo2 dneva

Slovenska reprezentanca v rokometu na vozičkih se s svetovnega prvenstva v Egiptu vrača z bronasto kolajno! V malem finalu je z 2:0 premagala Čile.

Uredništvo2 dneva