Šport

V polfinalu paralelnega slaloma v St. Moritzu, kjer se je naša smučarka pomerila s Slovakinjo Petro Vlhovo, kasneje zmagovalko, sta se ji pripetili dve večji napaki.

Uredništvo21 minut

Luki Dončiću je ob prodoru, ko je stopil na košarkarski copat Kendricka Nunna, obrnilo desni gleženj.

Uredništvo3 ure

Hrvaški nogometni zvezdnik in dobitnik prestižne zlate žoge za najboljšega nogometaša leta 2018 si je v Madridu kupil 12 milijonov evrov vredno luksuzno vilo.

Uredništvo5 ur

Luka Dončić si je zvil gleženj že v uvodu derbija, Goran Dragić zaradi poškodbe dimelj v Teksas sploh ni pripotoval.

Uredništvo7 ur

V obračunu ekip Gorenje Velenje in Maribor Branik, ki sta pred tekmo zasedali tretje in 11. mesto na lestvici, ni bilo dvomov o tem, kdo je favorit.

Uredništvo8 ur

Govorili smo z Nikkijem Osimom, ki si želi v Sloveniji dvigniti prepoznavnost profesionalnega boksa. Zaradi težav s financami se žal mnogo nadarjenih športnikov odpravi v tujino, kjer je pot nekoliko lažja.

Tea Tošić Golob10 ur

Na Ekonomsko-poslovni fakulteti so včeraj v Plavalnem klubu Branik proslavili 100. obletnico svojega delovanja.

Petra Bombek1 dan

Prva startna številka tokrat ni bila velika prednost za dvakratno zaporedno smukaško svetovno prvakinjo. Že druga na startu domačinka Wendy Holdener je Slovenko prehitela za več kot sekundo.

Uredništvo1 dan

Beba Ščap, mariborska dobrodelnica, bo danes ob 10. uri skupaj z Alešem Potrčem začela s 24-urnim kolesarjenjem, s katerim bosta zbirala sredstva za Rdeče Noske.

Petra Bombek1 dan

Slovenski zvezdnik je bil glavni junak zmage Dallas Mavericks, ki je na gostovanju v prestolnici Mehike Ciudad de Mexico premagal Detroit Pistons.

Uredništvo2 dneva

Zavoljo novembrskih obveznosti v evropskem rokometnem pokalu challenge je ekipa Maribor Branik šele danes odigrala zaostalo tekmo 11. kroga s Škofjeločani.

Uredništvo4 dnevi