Šport

Nogometaši NK Maribor so odigrali drugo od treh pripravljanjih tekem pred novo sezono.

Uredništvo14 ur

Nizozemska najstnica Elle Fokkema je dobila dovoljenje, da kot prva ženska zaigra v moški članski amaterski ekipi.

Uredništvo14 ur

Nekdanji reprezentant Črne Gore, Emir Azemović, bo krepil obrambo slovenskega prvoligaša, Aluminija.

Uredništvo19 ur

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija je danes na klubski spletni strani zapisal, da se od zeleno-bele majice poslavlja kar osem igralcev, ki jim je potekla pogodba, med njimi je tudi kapetan Tomislav Tomić. Vodstvo kluba se ni odločilo za podaljšanje sodelovanja

Uredništvo3 dnevi

Drugi dan plavalnega mitinga na Ravnah na Koroškem je še dve zmagi dosegla Mariborčanka Katja Fain, ki je bil s 30,20 najboljša na 50 m hrbtno in s 56,12 na 100 m prosto.

Uredništvo4 dnevi

Italijanski dnevnik La Repubblica je objavil članek, v katerem se avtor sprašuje, ali je slovenski reprezentant in nogometaš Atalante Josip Iličić v slabem psihološkem stanju. V klubu so mu sicer poskušali pomagati, a neuspešno, zato je manjkal na zadnjih tekmah. Uradno je klub trdil, da je za odsotnost s tekem kriva poškodba.

Uredništvo4 dnevi

Nogometaši Maribora so odigrali prvo pripravljalno tekmo na novo sezono, ki se bo začela za vijoličaste začela 13. avgusta. 

Uredništvo5 dni

Nogometni klub Koper je pred novo sezono danes uradno potrdil prihod Aleksandra Rajčevića, ki je pred tem deset let nosil dres Maribora. 

Uredništvo5 dni

Ponoči so iz domžalskega nogometnega prvoligaša sporočili, da je bil ob vstopu v novo sezono eden od igralcev pozitiven na novi koronavirus.

Uredništvo5 dni

Dončić je na prvi tekmi po koronavirusnem premoru dosegel trojni dvojček.

Uredništvo5 dni

V Mariboru bo v soboto na sporedu kvalifikacijski turnir državnega prvenstva v košarki 3×3.

Uredništvo6 dni