Na pot

Ste vedeli, da se v Radvanju prične Slovenska planinska pot, ki je dolga kar 584 kilometrov in se vije vse do Ankarana?

Vanja Čiček4 ure

Tudi v Ženevi je te dni več kot očitno, da veliki mednarodni saloni izgubljajo svoj pravi pomen in prestiž. Manjka kup znamk, po drugi strani pa se pojavlja kup novih.

Uredništvo1 teden

Na tržišče prihaja nov električni malček Peugeot e208, ki prinaša visokotehnološke novosti, med njimi tudi 3D hologramska sporočila v avtomobilu.

Uredništvo2 tedna

Kar 710 kilometrov dolga Dravska kolesarska pot, ki teče skozi 4 države in prišteva Maribor, tudi letos z novostmi za kolesarje.

Vanja Čiček3 tedni

Digitalizacija in povezljivost sta pošteno nadgradila novega Passata, ki bo predstavljen v Ženevi

Uredništvo1 mesec

Preverite, kakšne so snežne razmere na Pohorju, preden si nadenete smuči.

Vanja Čiček2 meseca

Renault je popularen in zdaj dodobra osvežen SUV model, ki so ga od leta 2015 prodali v kar 450.000 primerkih, pripeljal tudi na slovenski trg.

Uredništvo2 meseca

Četudi je v zadnjih letih francoski Peugeot opozoril nase predvsem s športnimi terenci ter križanci, je sedaj tudi pri nas predstavil novega 508 v limuzinski različici.

Uredništvo2 meseca

Več kot prepričljivo je slovenski avto leta 2019 postal Ford Focus! Na poti do naslova je prepričal prav vsa uredništva v izboru.

Uredništvo2 meseca

Nemčija namerava cestnino zaračunavati na avtocestah in zveznih cestah. Predvideno je, da bodo morali vozniki kupiti vinjete, katerih cena bo odvisna od prostornine motorja in njegove prijaznosti do okolja.

Uredništvo2 meseca