DOGODKI

Na pot

Za motoriste najboljšega časa v letu še ni konec – zdaj je čas, ko lahko izkoristijo še zadnje lepote vožnje pred zimskim spancem.

Uredništvo1 teden

V novem salonu znamke CUPRA v Mariboru je en model hitro pridobil veliko priljubljenost med strankami – to je CUPRA Formentor. Vrhunski športni terenec je postal prava zvezda med ljubitelji avtomobilov zaradi svoje kombinacije zmogljivosti, sloga in napredne tehnologije – vse prednosti novega CUPRA Formentorja lahko stranke doživijo v novem salonu CUPRA pri Porsche Ptujska cesta.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Člani AMZS in drugi vozniki so v zadnjih tednih od družbe NIVI Spa prejeli izterjatve oziroma opozorila o zastarelem roku neplačila cestnine na avtocestah v Italiji.

Uredništvo3 tedni

Novi modeli Cupre pa naj bi ponujali boljše priložnosti in večjo prodajo ter višje zaslužke.

Uredništvo4 tedni

Prebijanje do kraja prometne nesreče so gasilci posneli. Zakaj še vedno ne znamo ustvariti reševalnega pasu?

Uredništvo1 mesec

Zadnji počitniški vikend pred začetkom šole zaznamuje gneča na cestah.

Uredništvo1 mesec

Agencija za varnost pometa opozarja na primerno bočno razdaljo pri prehitevanju kolesarjev.

Uredništvo1 mesec

Preden se odpravite na pot, preverite stanje na cestah.

Uredništvo2 meseca

Na obzorju Maribora sije ime, ki ga pozna skoraj vsak Mariborčan, ki je kdaj kupoval avtomobil – Štajerski avto dom. Ta dragulj avtomobilske industrije se razprostira med dvema pomembnima cestama, ki vodita v center mesta, Tražaško in Jadransko. Podjetje je znano po tem, da na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete za nakup in vzdrževanje vašega vozila.  Pri njih lahko prodate vaše staro vozilo in kupite novo ali rabljeno vozilo, ga zavarujete in registrirate, redno servisirate, opravite tehnične preglede, ob primeru škodnega dogodka pa vaše vozilo njihova ekipa kleparjev in ličarjev ponovno popravi in spravi v prvotno stanje.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Tudi danes na pomoč v severno polovico Slovenije prihajajo številne gasilske enote.

Uredništvo2 meseca