Izjava o zasebnosti

Zasebnost obiskovalcev spletnega medija http://Maribor24.si je za nas izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe osebnih podatkov, ki jih sprejmemo in hranimo na http://Maribor24.si in kako jih uporabljamo.

Dnevniške datoteke

Tako kot večina preostalih strani, tudi na http://Maribor24.si uporabljamo t.i. dnevniške datoteke (Log Files). V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, spletnega internet ponudnika (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi podatki analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in drugi podobni podatki niso povezane z drugimi podatki, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)

Spletni medij http://Maribor24.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje podatke o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge podatke, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotki

Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na spletnem mediju http://Maribor24.si . - Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletnega medija http://Maribor24.si in drugih spletnih strani. - Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran - Advertising – Privacy & Terms – Google

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense, Iprom, Teeds in Linker.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na http://Maribor24.si , pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

http://Maribor24.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. V uredništvu spletnega medija http://Maribor24.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.