Potem ko se je “poklopilo” Nini Radi, je očitno to recept za uspeh.

Ja, prav ste prebrali. Tudi mi se te dni sprašujemo, ali imamo nov parček na sceni. Sanjsko žensko in kmeta torej. No, tekmovalca letošnje Kmetije vendar, da ne bo pomote.

V četrtek je v hotelu Bled Rose na Bledu potekal dobrodelni dogodek. Med udeleženci zabave so bili tudi številni znani obrazi ter tekmovalci aktualnih in preteklih resničnostnih šovov. Med njimi tudi tekmovalec Kmetije Gino Tadej Podgornik, ki se je družil tako s svojimi sotekmovalkami (Lino, Romano in Nino) kot tudi drugimi udeleženci zabave. Iz rok pa ga nikakor ni izpustila Carmen Osovnikar, vražja dama in nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški. Gino in Carmen sta namreč na številnih fotografijah ujeta skupaj, ne nekaterih pa Carmen na lice poljublja postavnega ‘kmeta’, poroča portal Svet24.

Carmen je lepa in prijetna ženska

Gino za omenjen portal pravi takole: “Še enkrat bi se rad zahvalil Bled Rose hotelu za res enkraten in profesionalen dobrodelni dogodek #bledrosecharity! Spoznal sem veliko novih ljudi iz sveta Instagrama, glasbene scene … Med njimi sem končno spoznal tudi našo Vražjo damo Carmen Osovnikar, ki je prijetna in lepa ženska ter prava oseba za dober žur. Je pa vse ostalo le pri razigrani in pozitivni zabavi.”

Posnetek zaslona.

Postavni kmet  se je seveda takoj odzval, svoje pa je dodala tudi Carmen. Na svojem Instagram profilu se je odzvala in Ginu hudomušno namignila, da sta “glavna tema tračev”. Več kot očitno pa je tudi, da sta s štajerskim slavčkom Damjanom Murkom zakopala bojno sekiro, saj sta na fotografiji pozirala skupaj.