Danes je v Mariboru potekala velika Europarkova modna revija.

Tik pred prihodom koledarske pomladi je namreč pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah. Na veliki Europarkovi modni reviji so obiskovalci lahko videli več kot 70 stajlingov po zadnji modi, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča.

Več fotografij v FOTOzgodbi spodaj.

Barvito v cvetočo pomlad

Doma in v tujini uveljavljeni modeli, med katerimi sta bila tudi očarljiva Brazilka Morgana ter nekdanji mister Majk Peroša, so predstavili modne kombinacije tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas. Manjkali niso niti modni kosi za športne aktivnosti in plažo.

Obiskovalci so bili še posebej navdušeni nad kombinacijami različnih vzorcev, pisanimi kostimi, ki niso rezervirani le za mlade, in nepredvidljivimi barvnimi kombinacijami, kot sta kombinacija roza in rdeče barve. Letošnje modne zapovedi narekujejo rumene in koralne ter druge živahne barvne odtenke ter metalne barve, kot sta srebrna in zlata, ulice pa bodo polne tudi cvetličnih vzorcev.

Alya dodala piko na i

Med modnimi trendi nas je popeljala simpatična voditeljica Bernarda Žarn, ki je bila izjemno navdušena nad videnimi modnimi kombinacijami, ter energična pevka Alya, ki je s svojima »Dobro jutro življenje« in »Halo« dodala piko na i živahnemu vzdušju.