V tem tednu smo bili nad raznovrstno ponudbo zanimivih prostih delovnih mest navdušeni tudi sami, zato upamo, da boste v tokratnem tedenskem izboru prostih delovnih mest, ki ga pripravljamo v okviru rubrike TOP ŠIHT, zares našli svoje sanjsko prosto delovno mesto!

Preverite TOP ŠIHT prosta delovna mesta tedna1

Raziskovalec v biološkem laboratoriju

Kje? Infinite d.o.o.

Podjetje Infinite d.o.o. v Mariboru išče Raziskovalca v biološkem laboratoriju. Kandidat mora imeti doktorat znanosti na področju biologije, fizike, kemije ali podobnem in si želi izzivov polnega raziskovalnega dela.

Kaj te čaka? V okviru dela bo raziskovalec ukvarjal z raziskovanjem mehanizmov in signalnih poti v telesu, sodeloval pri odkrivanju molekularnih dogodkov, razvijal nove tehnologije in še marsičem. Delo poteka v dinamičnem in mladem okolju, z najsodobnejšo opremo, stimulativnim plačilom (2500 - 3500 € bruto) in možnostjo strokovnega razvoja.

Poleg tega bo raziskovalec pridobival izkušnje v interdisciplinarnem timu, sodeloval pri patentiranju inovacij in pomagal ustvarjati tehnologije prihodnosti, ki bodo spremenile svet.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Poslovodja v Centru tehnike in gradnje Maribor

Kje? Mercator d.o.o.

Si za to delovno mesto? Mercator išče motivirane kandidate s pozitivno naravnanostjo in željo po učenju. Če imaš že dokončano VI. stopnjo izobrazbe in si želiš kariero graditi v uspešnem in stabilnem podjetju, potem ne odlašaj s prijavo!

Kaj te čaka? Kot poslovodja boš vodili, organiziral in nadzoroval delo ter poslovanje enote. Spremljal boš dnevne prodajne izide, ocenjeval promet in sodeloval z vodstvom pri iskanju najboljših rešitev.

Prav tako te čaka naročanje blaga, skrb za kakovostni prevzem naročali blago, skrbeli za ter pravilne cene in dokumentacijo. Reševanje reklamacij kupcev, uvajanje novih sodelavcev in preprečevanje odtujitve blaga so le nekateri dodatni izzivi, ki te čakajo na tem delovnem mestu.

Podjetje Mercator ponuja varno zaposlitev za nedoločen čas z rednim plačilom in dodatnim pokojninskim zavarovanjem. Sodelavcem pripadajo številne ugodnosti, kot so Pika kartica, počitniške enote, izobraževanja in darila za najmlajše.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Tehnik kakovosti

Kje? Henkel

Si za to delovno mesto? Henkel, vodilno podjetje za nego las, išče novega člana ekipe. Pri njih te čaka delo v podjetju z ugledom, jasno vizijo in etičnimi načeli. Prijavi se, če imaš vsaj V. stopnjo izobrazbe, smer kemijski tehnik, tekoče znanje angleščine, dobre komunikacijske sposobnosti, samozavest in hitro se učiš. Izkušnje z laboratorijskim delom so prednost.

Kaj te čaka? Tvoje naloge bodo raznolike in pomembne za zagotavljanje kakovosti izdelkov. Pregledal in revidiral boš testne postopke, skrbel za evidenco vzorcev, pripravljal in pošiljal vzorce ter poročila. Poleg tega te čaka kalibracija in čiščenje testnih aparatur, opravljal boš tudi analize in evidentiral rezultate.

Delal boš v prijetnem, klimatiziranem okolju s sodobnimi napravami in digitaliziranimi procesi. Nudijo ti tudi stimulativno plačilo in varovalno opremo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja izmene

Kje? SINSAY Maribor

Si za to delovno mesto? Si ljubitelj mode in iščeš dinamično delo v urejenem okolju? Za delo v SINSAY Maribor potrebuješ dobro organizacijo, komunikacijske veščine in željo po uspehu. Prednost imaš, če imaš eno leto izkušenj v trgovini, dobro obvladaš angleščino in poznaš osnove Worda in Excela.

Kaj te čaka? Pod vodstvom izkušenega vodje trgovine boš skrbel za vse od predstavitve oblačil v trgovini in skladišču do zagotavljanja odlične storitve kupcem. Svetoval jim boš pri nakupih, vodil blagajno in analiziral prodajne rezultate, da bi dosegli zastavljene cilje. V tvojih rokah bo tudi načrtovanje delovnih urnikov in vodenje ekipe v odsotnosti vodje.

V zameno ti ponujajo delo v mladem in živahnem timu, petdnevni delovnik, bonuse in popuste za izdelke, možnost napredovanja ter seveda strast do mode!

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Analitik energetskega trga

Kje? Agencija za energijo

Si za to delovno mesto? Za razpisano prosto delovno mesto se išče nergična oseba z visokošolsko izobrazbo in vsaj 4-letnimi izkušnjami na področju energetike. Poznavanje angleščine in računalniških orodij je prednost, vozniško dovoljenje B pa obvezno. Kandidatu, ki izstopa s motivacijo, organizacijo in željo po učenju, je delo zagotovljeno.

Kaj te čaka? Agencija nudi stabilno zaposlitev za nedoločen čas, 6-mesečno poskusno delo in možnost učenja v dinamičnem okolju. V zameno pričakujejo samostojnost pri zahtevnih nalogah, kot so analiza trga, vodenje projektnih skupin in svetovanje direktorju. Prav tako je pomembno spremljanje novosti v branži in aktivno sodelovanje pri uvajanju sprememb.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Poslovni sekretar

Kje? Mikro+Polo

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, najmanj 2 leti delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje kategorije B, vsaj V. stopnjo izobrazbe ali pridobljene izkušnje, aktivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleški ali nemški), dobro poznavanje dela z računalnikom (MS Office), dobro sposobnost organizacije, veselje do dela z ljudmi ter odlične komunikacijske veščine. Delodajalec prav tako želi kandidate, ki so vključeni v evidenco Zavoda za zaposlovanje.

Kaj te čaka? Delovno mesto bo vključevalo zadolžitve kot so administrativne naloge za potrebe podjetja, spremljanje, urejanje in evidentiranje dohodne pošte in drugih pošiljk, sprejem in usmerjanje strank in obiskov, skrb za reprezentanco, podporo direktorjem, vodjem ter drugim zaposlenim v podjetju, koordiniranje poslovnih stikov za vodstvo ter urejanje službenih poti. Zaposlitev je za nedoločen čas s polnim delovnim časom, s poskusnim delom trajanja 6 mesecev. Urnik dela je dopoldanski.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Mednarodni koordinator oskrbe

Kje? ALBAUGH TKI d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Mednarodni koordinator oskrbe so zahtevane zaključena visokošolska ali univerzitetna izobrazba ekonomske smeri, aktivno znanje angleščine, zaželeno znanje italijanščine, napredno znanje MS Office paketa, razvite komunikacijske sposobnosti, sposobnost za timsko delo, samostojnost, natančnost, vztrajnost, urejenost, vozniški izpit kategorije B ter potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje delo kot ključni stik za kupce v tujini in vodje prodaje za posamezna tržišča, sprejem, potrditev in spremljanje naročil kupcev, komunikacijo s kupci o stanju naročil, fakturiranje, sprejem in reševanje reklamacij kupcev, komunikacijo in koordinacijo z ostalimi oddelki znotraj podjetja za zagotavljanje pravočasne dobave izdelkov ter administracijo odpremnih dokumentov.

Podjetje ponuja dinamično delo v mednarodnem delovnem okolju, zaposlitev za polni delovni čas v mladem in povezanem kolektivu, mentorstvo in stalno podporo sodelavcev ter stimulativen plačni sistem in letne nagrade za poslovno uspešnost.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Elektro inženir v razvoju

Kje? Hisense Gorenje Europe d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Elektro inženir v razvoju pri podjetju Hisense Gorenje Europe, d.o.o. so zahtevani VI/2 ali VII. stopnja izobrazbe smeri elektrotehnika, mehatronika ali sorodno, sposobnost samostojnega dela z računalnikom in merilno opremo, izdelava tehnične dokumentacije, poznavanje vsaj enega CAD programskega paketa, zaželeno poznavanje SAP, aktivno znanje angleškega jezika, natančnost, samoiniciativnost, sistematičnost, sposobnost dela v timu ter komunikativnost.

Kaj te čaka? Delo pri podjetju Hisense Gorenje Europe, d.o.o. vključuje odgovornost za in delovanje aparatov v skladu z mednarodnimi in internimi varnostnimi in drugimi standardi, razvoj električnih komponent za gospodinjske aparate, razvoj naprednih algoritmov za pripravo hrane, razvoj in definiranje tehničnih zahtev za uporabniške vmesnike, pripravo testnih vzorcev, postopkov in poročil, sodelovanje in usklajevanje z dobavitelji, sodelovanje v projektni ekipi strokovnjakov ter stalno iskanje izboljšav izdelkov in postopkov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Nepremičninski posrednik

Kje? RE/MAX, Nepremičninska družba d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto nepremičninskega posrednika pr podjetju RE/MAX so zahtevani pogoji, kot so licenca za nepremičninskega posrednika ali pogoji za opravljanje licence (najmanj VI. stopnja izobrazbe), prodajne izkušnj, podjetnost, visoka motiviranost, pozitivna naravnanost, samozavest in veselje do dela z ljudmi.

Kaj te čaka? Delo vključuje delo v prijetno urejenih poslovalnicah po vsej Sloveniji, usmerjeno in raznoliko delo v regionalni in mednarodni nepremičninski posredniški mreži, podporo, vodenje in mentorstvo pri delu, moč in ugled mednarodno uveljavljene znamke, sistematično izobraževanje in usposabljanje po preverjenem poslovnem modelu RE/MAX Univerze, učinkovito tehnologijo in marketinško podporo, vzpostavljen način sodelovanja posrednikov na lokalni in mednarodni ravni, vzpodbudno delovno okolje ter neodvisnost in samostojnost pri delu s neomejenimi možnostmi zaslužka (do 80%).

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Organizator oz. koordinator voznega parka

Kje? Podjetje Perutnina Ptuj d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto pri podjetju Perutnina Ptuj d.o.o. so za kanidata zahtevani pogoji, kot so najmanj IV. stopnja tehnične, ekonomske ali druge ustrezne smeri izobrazbe, zaželene predhodne izkušnje na enakem ali primerljivem delovnem mestu, poznavanje dela s orodji za upravljanje voznega parka (predstavlja prednost), samoiniciativnost, komunikativnost, prilagodljivost, natančnost, aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje osnov računalništva MS Office ter vozniški izpit kategorije B.

Kaj te čaka? Delo vključuje pripravo, vodenje in ažuriranje dokumentacije in evidenc na področju službenih vozil, pripravo poročil in vnos zahtevkov v informacijski sistem, koordinacijo, kontrolo in planiranje uporabe vozil v voznem parku, optimizacijo stroškov in potreb voznega parka, komunikacijo s partnerji, izvajalci prevoznih storitev ter strankami, pripravo, usklajevanje in kontroliranje izvedbe dnevnega plana upravljanja voznega parka ter pripravo dokumentacije za uporabo službenih vozil.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!