Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danes na enodnevnem delovnem obisku v Bruslju , kjer se bo udeležil novega kroga dialoga med Beogradom in Prištino, ki poteka pod okriljem Evropske unije.

Vučić se je ob tej priložnosti dotaknil neuspeha nogometne reprezentance na Euru, poroča Kurir.rs. ''Strinjam se, da je bil debakel, to je šport, vse je šport, samo mi smo dali veliko denarja za ta šport in veliko vložili. Ljudje v Srbiji si zaslužijo boljše rezultate. Ni problem izgubiti proti Angliji, ki je sicer slaba, proti Nemčiji, Španiji, problem pa je, ko izgubiš proti Sloveniji, ki stane trikrat manj kot srbska ekipa,'' je dejal Vučić.  Pri tem je po poročanju omenjenga portala še poudaril, da so si državljani zaslužili več, še posebej glede na vsa finančna sredstva, ki jih v Srbiji namenjajo športni  infrastrukturi in plačam uradnikov.

Spomnimo, da so nogometaši Srbije na evropskem prvenstvu v Nemčiji odigrali tri tekme in osvojili le dve točki. Najprej jih je premagala Anglija (1:0), nato remizirala s Slovenijo (1:1), nato pa še z Dansko (0:0).