Iščete službo? Deloglasnik, prvi slovenski zaposlitveni portal, je izbrskal najzanimivejše priložnosti, med katerimi lahko prav vsak najde svojo idealno delovno mesto.

Deloglasnik, prvi zaposlitveni portal v Sloveniji (prej Zaposlitev.net) se je preimenoval, si nadel novo celostno podobo in te že čaka s super novimi možnostmi. Ker se poletni dopusti bližajo koncu, je ponudba delovnih mest izjemno pestra. Za vas bomo vsak teden izluščili nekaj najbolj zanimivih in aktualnih delovnih mest širom Slovenije.

1.

Prva osebna zavarovalnica d.d., uspešno slovensko podjetje z ambiciozno ekipo strokovnjakov išče kandidata, ki bi v kakovostnem delovnem okolju zasedel mesto »Samostojni sodelavec za finance in kontroling«. Če imaš znanje iz ekonomije, financ in računovodstva, hkrati pa ti angleščina ne predstavlja ovire, zagrabi priložnost za zaposlitev za nedoločen čas tukaj.

2.

Ta oglas je za vse strokovnjake z delovnimi izkušnjami v strojništvu in vodstveno osebnostjo! Si želiš delovnega okolja, ki ti bo omogočilo napredovanje in poskrbelo za strokovno izobraževanje doma in v tujini? Iskanje se je končalo. Intec MKD, d.o.o., mednarodno priznano podjetje z Gorenjske, ki se ukvarja z obdelavo kovine, te že pričakuje. Več od delu si preberi tukaj.

3.

Ste oseba, ki združuje izkušnje na kadrovskem področju (HR) in poznavanje programskih jezikov? Potem te od interaktivnega in kreativnega delovnega mesta pri Dejavniki uspeha, svetovanje d.o.o. loči le še tekoče komuniciranje v hrvaškem/srbskem in angleškem jeziku. Več o  tej izjemni priložnosti si lahko preberete tu.

4.

Vsem znano podjetje SUB, gostinstvo in trgovina d.o.o. (SUBWAY) ponuja priložnost za 1 letno zaposlitev kot manager za vse gostince, kakor tudi osebe, ki imajo izkušnje v turizmu. Naberi si kvalitetne kompetence pri priznanem delodajalcu, kjer boš vodil poslovanje kavarn in restavracij. Prijavo oddaj tukaj.

5.

JMI d.o.o. vabi diplomiranega inženirja strojništva, ki bo v mladem in hitro rastočem podjetju postavljal nove trende pri projektiranju in izvedb energetskih inštalacij. Vsi samoiniciativni strojniki pozor, saj vas pri JMI d.o.o.  poleg inovativnega in dinamičnega dela čaka tudi plača v višini od 1200 do 1500 EUR. Prijaviš se lahko tukaj.

6.

BIG BANG d.o.o. z velikim pokom oznanja novo delovno mesto za vse ljubitelje urejanja in pisanja besedil. Kandidat mora obvladati pisanje vsebin za spletno stran in socialna omrežja. Vsi kreaktivci, ki ste pripravljeni na skladanje slovenskih marketinških besedil, naš dinamičen in mlad kolektiv že čaka na tvoj odziv! Delo poišči tu.

7.

Ambiciozen team svetovno znanega podjetja Hilti Slovenija d.o.o. išče svetovalca s prodajno žilico, tehničnim znanjem in odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi s katerimi bo nudil kvalitetno in strokovno svetovanje kupcem o sistemskih rešitvah v segmentu gradbeništva. Več o delovnem mestu si preberi tukaj.

8.

Pro monting d.o.o. v svoje vrste vabi električarja, ki mu ni tuja skrb za električne naprave in izvajanje rednih inštalacijskih vzdrževalnih del. Če si samostojen in nemško govoreč električar potem ti je to delo kot pisano na kožo. Prijavi se tukaj.

9.

HELLA Saturnus Slovenija d.o.o. eden od 40 največjih dobaviteljev delov za avtomobilsko industrijo na svetu ponuja delovno mesto z veliko odgovornosti, stimulativnim nagrajevanjem in nenehnim strokovnim izpopolnjevanjem in usposabljanjem. Če si se prepoznal v oglasu, ne čakaj predolgo in se prijavi na delovno mesto tukaj.

10.

Ste po izobrazbi strojnik, po duši pa k rešitvam usmerjena osebnost, ki se ne ustraši izzivov? V Obratu Orodjarna Trata LTH Castings d.o.o. iščejo zanesljivega in vestnega konstrukterja, ki bi med drugim znal govoriti še vsaj en tuji jezik – angleščino ali nemščino.  Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.