Filmski studio Warner Bros je potrdil Deppov odhod in dejal, da bo njegova vloga preoblikovana.

Johnny Depp je zapustil filmsko franšizo Magične živali (Fantastic Beasts), nekaj dni po tem, ko je na sodišču izgubil tožbo proti britanskemu tabloidu The Sun, kjer so ga označili za pretepača žensk.

Depp pristal na prošnjo studia Warner Bros

Depp je v pismu oboževalcem dejal, da so ga pozvali, naj odstopi od vloge Gellerta Grindelwalda. “Rad bi vas obvestil, da me je studio Warner Bros. pozval, naj odstopim od vloge Grindelwalda v Magičnih živalih. Njihovo prošnjo sem upošteval in nanjo pristal,” je še zapisal v izjavi.

Filmski studio Warner Bros je potrdil Deppov odhod in dejal, da bo njegova vloga preoblikovana. “Zahvaljujemo se Johnnyju za njegovo dosedanje delo pri filmih,” je zapisano v izjavi.

Igralec napovedal pritožbo

Depp je bil v preteklosti obsojen nasilja nad nekdanjo ženo Amber Heard, kar so izkoristili v tabloidu The Sun. 57-letni igralec je na sodbo že napovedal pritožbo in bo pri tem vztrajal. “Bizarna razsodba britanskega sodišča ne bo ovirala mojega boja za resnico – potrjujem, da se bom pritožil. Moja namera je še naprej neomajna in dokazal bom, da so bile obtožbe proti meni lažne. Ta trenutek v času ne bo opredelil mojega življenja in kariere,” je še zapisal v izjavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on