V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor od danes potekajo dela, povezana z izgradnjo in nadgradnjo opornih zidov na vzhodni strani hospitalne stolpnice. Kot ob tem pojasnjujejo v mariborski bolnišnici, bo občasno delno, občasno pa tudi popolnoma, zaprta interna povezovalna cesta ob Titovi cesti. Dela bodo potekala do konca meseca.

Uvoz do centralne lekarne nemoten le z južne strani

Bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce v bolnišnici obveščajo, da bo do občasnih zapor prihajalo med vhodom v zgradbo 1D in uvozom v centralno lekarno. Dostop do omenjenega vhoda na Inštitutu za fizikalno in rehabilitacijsko medicino bo nemoten, a le s severne strani, uvoz do centralne lekarne pa bo nemoten le z južne strani, torej s strani heliporta.

Morebitno povečan hrup in neprijetne vonjave

V UKC Maribor ob tem vse naprošajo, da spoštujejo postavljeno signalizacijo, in opozarjajo, da bo v času del prihajalo do morebitnega povečanega hrupa in neprijetnih vonjav, povezanih z izvajanjem del. Obiskovalce prosijo za strpnost in razumevanje, saj so vsi ukrepi nujno potrebni za varno izvajanje del.