Če ste ljubitelj vrhunskih okusov in iščete nekaj resnično posebnega, potem si 23. februar rezervirajte za Divjačinski brunch v Hotelu Habakuk, ko se obeta kulinarično bogato nedeljsko (p)opoldne.
Ko narava sreča kulinarično umetnost
Divjačina ni zgolj meso, temveč filozofija. Gre za surovino, ki jo odlikujejo prvinska naravna aroma, bogata tekstura in intenziven okus. Prava umetnost je to surovino pripraviti na način, da se njene lastnosti poudarijo in dvignejo na raven kulinarične ekstaze – in prav to bodo mojstri kuhinje v Habakuku storili za vas.
Na meniju boste našli res omamne kombinacije okusov, kot so:
- Jelenov hrbet z okisanimi jurčki in hruškovim chutneyjem
- Divjačinski pâté z lešniki, kutino in črno redkvijo
- Dimljen file postrvi s črno lečo in hrenovim moussom
- Ragu srne z materino dušico in kremo topinamburja
- Fazanov file s panceto v omaki jerebike
- Kostanjev pire s karameliziranimi pekan orehi
»Na jedilniku, ki so ga skrbno pripravili naši kuharski mojstri, so divjačina, divji prašič, fazan in prepelica, premišljeno kombinirani s sezonskimi dobrotami. Od srninega fileja z mariniranimi jurčki do fazanovega fileja, ovitega v panceto, je vsaka jed poklon tradiciji, preoblikovana s sodobnim pridihom,« povedo v Hotelu Habakuk.
[[image_1_article_74482]]
Harmonijo sestavin bodo v Hotelu Habakuk spretno dopolnili z izbranimi vini in vrhunskim ambientom, brunch pa bo poskrbel, da se boste počutili kot na ekskluzivni kulinarični pustolovščini … kar Habakukovi brunchi vsekakor so!
Okusna presenečenja in gurmanska druženja
Poleg klasičnih jedi bo za presenečenja poskrbela priprava jedi pred gosti, kar bo brunch dvignilo na povsem novo raven.
Želite biti del tega gurmanskega dogodka? Pohitite z rezervacijo, saj so mesta omejena. Brunch bo potekal v nedeljo, 23. februarja, v Hotelu Habakuk. Cena za odrasle znaša 50 €, otroci do 12. leta pa bodo za kulinarično doživetje odšteli 25 €.
Rezervacije sprejemajo na telefonski številki +386 2 300 81 00 ali preko e-pošte [email protected].