V objemu prelepih naravnih danosti v kraju Bresternica najdemo tudi vrhunski zobozdravstveni center BK Dental, kjer strokovni in usposobljen ženski kolektiv poskrbi, da bo vaš nasmeh pritegnil radovedne poglede.

Obisk zobozdravstvenega centra BK DENTAL ni kot redni obisk pri zobozdravniku in to vam zagotavljajo. Že ob vstopu v zdravstveni center vas čaka vrhunsko opremljena čakalnica z veliko sedežno garnituro, prijetno glasbo v ozadju in možnostjo uporabe brezžičnega omrežja. Ambulante zdravstvenega centra so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo po najnovejših trendih, kar jim zagotavlja veliko konkurenčno prednost.

Vas muči strah pred zobozdravnikom? Nič več

V BK DENTAL vas bo pričakalo prijazno in usposobljeno osebje, ki vam bo povrnilo nasmešek na obraz. Z ustanoviteljico Barbaro Krajnc, dr. dent. med. vam nudijo najbolj kakovostne zobozdravstvene storitve, s katerimi boste zagotovo izgubili strah pred zobozdravnikom. Ob samem vstopu v ambulanto, ki večini ljudi predstavlja strah, vas bodo v tem vrhunskem zobozdravstvenem centru sprostili z imitacijo neba na stropu ter posebnimi terapevtskimi lučmi.

Tehnologija, ki ne razočara

Ambulante zobozdravstvenega centra BK dental so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo in so edini, ki vam na enem mestu zagotavljajo:  diagnostiko, ambulantno obravnavo, različne oblike konzervativnega zdravljenja, implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob in estetsko zobozdravstvo. Vse to le na enem mestu z vrhunskimi strokovnjaki, ki so popolnoma predani pacientom. Zagotavljajo vam zdravju prijazne preglede, z najmanjšim možnim sevanjem, ki ne škoduje vašemu telesu in zdravju.

Ambulante zobozdravstvenega centra BK dental so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo in so edini, ki vam na enem mestu zagotavljajo:  diagnostiko, ambulantno obravnavo, različne oblike konzervativnega zdravljenja, implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob in estetsko zobozdravstvo.

Zakaj BK DENTAL?

BK DENTAL je zasebni zobozdravstveni, implantološki, rentgenski in izobraževalni center, specializiran za diagnosticiranje in zdravljenje zobnih in ustnih bolezni. Vse to se sliši super, mar ne? Če pa dodamo še dejstvo, da v zobozdravstvenem centru BK DENTAL nudijo prvi pregled popolnoma brezplačno in je zdravljenje brez bolečin njihov osnovni cilj, je kombinacija zares popolna.

Naročite se lahko tukaj. Ali pa pokličete na tel. št: 031/204-400, 02/444-10-96

Zobozdravstvena ambulanta za vse starostne skupine

BK DENTAL nudi vrhunske zobozdravstvene storitve za vse starostne skupine. Nepogrešljiv zobozdravstveni tim se prilagodi vsem vašim željam in vam nudi celovito pomoč pri težavah z zobmi, ne glede če so to otroci, odrasli ali starostniki. Zobozdravstveni center ima prilagojen pristop tudi za invalide, kar jih postavlja na sam vrh pri družbeni odgovornosti.

Kaj pa vi? Ste se že odločili v kateri zobozdravstven center boste odšli na pregled?