Kronika

Na Tirolskem Slovenka namerno zapeljala v usmerjevalca prometa

Uredništvo , 21.01.24 ob 10:52

Incident se je zgodil na parkirišču za smučišče pri kraju Grän.

Na Tirolskem Slovenka namerno zapeljala v usmerjevalca prometa

Na avstrijskem Tirolskem je Slovenka v soboto namerno zapeljala v 30-letnega usmerjevalca prometa na parkirišču, ki jo je skušal ustaviti. Incident se je zgodil na parkirišču za smučišče pri kraju Grän. Slovenki sumijo poskusa povzročitve telesne poškodbe, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Voznica svojo vožnjo nadaljevala

Ženska je na parkirišču zapeljala iz kolone vozil in jo poskušala prehiteti. Pri tem je začela peljati proti usmerjevalcu prometa, ki ji je z rokami nakazal, naj se ustavi. Voznica ni upoštevala navodil in rahlo zapeljala vanj. Po ponovnem podajanju navodil, naj se ustavi, je po navedbah policije ženska še enkrat rahlo zapeljala v zaposlenega, nato pa z vso hitrostjo zapeljala vanj, da je pristal na pokrovu motorja. Usmerjevalcu se je uspelo zadržati na pokrovu, a je zletel z njega, ko je voznica po nekaj metrih ustavila avtomobil.

Usmerjevalec je ostal nepoškodovan. Voznica pa je nadaljevala svojo vožnjo, a so jo kasneje našli. Policija jo je prijavila tožilstvu v Innsbrucku zaradi izvajanja prisile in poskusa telesne poškodbe, še poroča STA.

serija
Fenomen Skrito v raju: Serija osvaja srca gledalcev
smučarski skoki
Peter Prevc ponovno poletel do drugega mesta
Slovenija
Peter Prevc ponovno poletel do drugega mesta
Uredništvo , Danes ob 17:53
skoki
Nika Prevc ponovno na zmagovalnem odru
Šport
Nika Prevc ponovno na zmagovalnem odru
Uredništvo , Danes ob 15:26
Poimenovanje
Od kod ime … Greenwich?
Maribor
Od kod ime … Greenwich?
Jerneja Potočnik, Danes ob 13:51