Intervju

Z Urško Petrič smo se pogovarjali o italijanščini, ki jo poučuje, italijanskih navadah, Rimu in drugih italijanskih zanimivostih.

Davorin Ferk4 tedni

21-letna Neja Križanec iz Dupleka bo v nedeljo predstavljala Maribor na polfinalu za Miss Slovenije 2020. Prvič se je preizkusila na modni pisti pri 14-ih letih, srečala pa se je tudi s temno stranjo modnega sveta. Tovrstna modna merila, ki so jih od nje zahtevali, pa ji niso prišla do živega, saj Neja ostaja zvesta svojim vrednotam in ciljem.

Anita Grgić2 meseca

Kevin Siggy, 21-letni Mariborčan in eden izmed najboljših sim dirkačev na svetu, je že pri devetih letih prvič sedel v simulator za virtualno dirkanje. Danes ob 17.00 se bo začela zadnja letošnja dirka virtualne serije Challenge v formuli E, v kateri bo s prvega mesta štartal tudi Kevin Siggy

Anita Grgić2 meseca

Z v. d. direktorico Pekarne Magdalenske mreže Maribor, Urško Breznik, smo se pogovarjalih o ukrepih vlade, družbeni neenakosti, nevladnih organizacijah, aktivističnih organizacijah in še marsičem zanimivem.

Ana Lah4 meseci

Z blogerjem, kolumnistom, aktivistom in raperjem N’tokom smo govorili o problemih družbe in države v času epidemije in po njej.

Ana Lah4 meseci