DOGODKI

Intervju

Svoj pogled na spremembe, ki so se v zadnjih desetletjih zgodile v osnovni šoli, je v luči nedavnih dogodkov v Srbiji podal upokojeni učitelj in ravnatelj Boris Mlakar.

Damjan Veršič3 tedni

O dosedanjih aktivnostih ZPM v 70 letih delovanja, načrtih za prihajajoče počitnice ter posledicah epidemije, ki je na otrocih, s katerimi se srečujejo, pustila posledice, s koordinatorico dejavnosti v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor.

Sara Jagodič1 mesec

Največje živilsko podjetje v regiji že vrsto let beleži rast poslovanja, kar zaradi uspešnega poslovnega modela pozitivno vpliva tudi na razvoj in širitev lokalnih družinskih kmetij.

Uredništvo2 meseca

Veliki intervju z glavnim trenerjem Nove KBM Branik Maribor Brunom Najdičem.

Uredništvo3 meseci

Maribor gosti zaključni turnir za košarkarice do 20 let. Na II. gimnaziji Maribor se bodo danes ob 19.00 uri pomerile še neporažene Ilirijanke in domače košarkarice VBO Maribor. Govorili smo z glavnim trenerjem Alenom Plojem.

Uredništvo3 meseci

Ob dnevu žena smo spregovorili z izjemno Štajerko, ki je postala Inženirka leta 2022.

Martina Lebar3 meseci

O opravljenem in izzivih, ki občino Kungota čakajo v prihodnje, smo se pogovarjali z županjo Tamaro Šnofl.

Damjan Veršič3 meseci

Žan nam je med drugim razkril, zakaj se je odločil podati v Poroko na prvi pogled in kaj lahko pričakujemo ob spremljanju njegove ljubezenske zgodbe v šovu.

Mojca Kupčič3 meseci

V tokratnem MB IN gostimo 40-letnega Mariborčana, ki je dvakrat predstavljal Slovenijo na Olimpijskih igrah.

Uredništvo3 meseci

V tokratnem velikem intervjuju smo se pogovarjali s kapetanom odbojkarskega kluba Merkur Maribor Žigo Donikom, ki hkrati dela še doktorat s področja strojništva.

Uredništvo4 meseci

Ob današnjem kulturnem dnevu smo spregovorili s kustodinjo o njenem delu in poslanstvu.

Martina Lebar4 meseci