VOLITVE

Intervju

Mariborčanka Urša Terdin je prejšnji konec tedna ubranila naslov evropske prvakinje v Kickboxingu do 70 kilogramov v kategoriji Light-contact. 26-letnica je obenem uspešna mlada športna psihologinja, pohvali pa se lahko tudi s priljubljenostjo in izjemnim številom glasov v tekmovanju Naj športnik iz Maribora, ki poteka na našem instagram profilu @maribor24sport.

Filip Džeba5 dni

Nogometni klub Kovinar, klub s 70-letno tradicijo in dejstvom, da je ustvaril številne legende slovenskega nogometa, ponovno raste po klubskem kolapsu leta 2017. Klub s Tezna, kjer je svojo športno pot začel tudi eden od največjih Zlatko Zahović, je letos poleti sklenil sodelovanje z nemškim drugoligašem Heidenheimom. Po drugi strani, pa se na Kovinarju borijo s prostorsko stisko in neustrezno infrastrukturo, zaradi česa otroci treninge končujejo dobesedno v temi.

Filip Džeba4 tedni

Vojko Flis, kandidat za župana Maribora na listi Gibanja Svoboda, je odgovoril na naša novinarska vprašanja.

Damjan Veršič2 meseca

V tokratnem športnem intervjuju smo govorili z Luko Pintaričem, vodjo nogometne šole NK Tabor Maribor.

Filip Džeba2 meseca

Z najboljši študentko Mariborske Univerze smo spregovorili o njenih projektih in načrtih za prihodnost.

Martina Lebar2 meseca

O zmanjševanju zaostankov pri izdaji soglasij za samooskrbne vire in drugih aktualnih temah smo govorili s predsednikom uprave Elektra Maribor Jožetom Hebarjem.

Damjan Veršič3 meseci

Po žilah Maribora se pretaka športni duh. Mesto je prežeto z njim na vsakem koraku, od centra – do Pohorja – in nikogar ne izključuje. Niti kolesarjev, ki uživajo v naravi ali iščejo adrenalin po gozdnih strminah, niti strastnih pohodnikov, ki jim vzpon na Pohorje predstavlja kratek sprehod – zagotovo pa ne niti športnih skupin, ki od blizu in daleč prihajajo po treninge in nabiranje moči za svoje cilje.

Uredništvo3 meseci

Domala vsak dan jo Mojca že zarana mahne na mariborske hribčke, ki jih je v malo več kot dveh letih obiskala več kot 950 krat.

Helena Kosi Odlak3 meseci

44-letni Gregor Balek je svojo trenersko pot začel v Mariboru, nadaljeval v Laškem, da bi leta 2018 dobil povabilo kitajske športne univerze v Rizhao, Shandonu. Z dobrim delom, je po dveh letih športno univerzo zamenjal z eno najbolj cenjenih srednjih šol v Guanzghou. Iz ekipe, ki pred dvema letoma ni vknjižila niti ene zmage, je lansko leto osvojil drugo mesto. O Zlatorogu, pa tudi o (ne)srečni izkušnji v Mariboru, v tokratnem velikem športnem intervjuju.

Filip Džeba3 meseci

Mariborska podajalka za Maribor24.si pred začetkom kvalifikacijske tekme proti Avstriji. Tekma bo v soboto ob 19 uri v prenovljeni dvorani Tabor.

Filip Džeba4 meseci

Ob današnjem Marijinem vnebovzetju, državnem prazniku, smo govorili z znanim slovenskim teologom dr. Ivanom Štuhecem.

Damjan Veršič4 meseci