DOGODKI

Intervju

Tokratni gost v športni rubriki intervjujev je znani mariborski fotograf.

Filip Džeba2 tedna

Mariborčan, državni prvak v odbojki na mivki za Maribor24.si.

Filip Džeba2 tedna

Pogovarjali smo se z mladim Mariborčanom, ki je svoj talent popeljal v mesto Romea in Julije, v Verono. Tam pa že v prvi sezoni pokazal, iz kakšnega testa je.

Filip Džeba4 tedni

O številu porodov v UKC Maribor, rodnosti v Sloveniji in posledicah epidemije, ki jih je čutiti vse do danes, s predstojnikom Oddelka za perinatologijo izr. prof. dr. Farisom Mujezinovićem.

Sara Jagodič1 mesec

Vodja odnosov z javnostmi v Narodnem domu je del Lent festivala že četrt stoletja, letos je njegovo zadnje “uradno” leto. Festival naj gre nazaj na Lent, če devet dni nimaš razgleda na reko, ni nič strašnega, pove.

Helena Kosi Odlak1 mesec

“Čar mariborskih dvorišč je v tem, da so skupnostni prostor, ki se lahko v hipu prelevi v prizorišče intimnega dogodka,” pove Katja Beck Kos, vodja Živih dvorišč. Ustvarjalna ekipa letos vabi na pet dvorišč, ki si jih boste lahko ogledali med 23. in 25. junijem.

Helena Kosi Odlak2 meseca

Naša reprezentanca, ki jo vodi novi selektor Georgios Dikaioulakos, se je v začetku tega meseca zbrala v Mariboru na 18-dnevnih pripravah.

Filip Džeba2 meseca

Z direktorjem Narodnega doma o prihodnosti Festivala Lent, kulturnem utripu našega mesta ter prihodnjem mandatu na čelu ene osrednjih mariborskih kulturnih ustanov.

Sara Jagodič3 meseci

O psiholoških posledicah, ki jih je pustil covid-19, povečanju anksioznih motenj pri otrocih, rekreativni uporabi psiholoških substanc in razlogih za (še vedno) visok delež samomorilnosti pri nas smo govorili z vodjo enote Forenzične psihiatrije v Mariboru.

Sara Jagodič3 meseci

Z načelnikom Odbora za varstvo gorske narave Podravja smo spregovorili o turističnem potencialu Pohorja, razvojnih težnjah in ključnih težavah priljubljene turistično rekreacijske točke v našem mestu.

Sara Jagodič4 meseci

Zoran Ličen je kandidaturo napovedal, ker verjame, da bodo volitve začetek družbenega dogovora, kjer imajo priložnost vsi.

Oglasno Sporočilo4 meseci