Mariborčan je razočaran opisal dogodek, ki se mu je pripetil v službenem času.

Na socialnih omrežjih smo zasledili objavo Mariborčana, ki je v službenem času nalagal sokove na palete. Razočaran je zapisal: “Vsaj nekje nekaj izveš.” Med tem, ko je nalagal palete je vprašal šefa hale ali nalaga sokove za Nemčijo: “Nakar mi viličarist pove, da te sokove za europski trg izdelujejo v treh kvalitetah, v enaki embalaži z enakimi napisisi na embalažah.

“Kvaliteta sokov, ki jih jaz nalagam je za trg Romunije, Bolgarije,…, Slovenije….. HO FER SLOVENIJE je**te se, pa še ti isti sokovi so v Nemčiji cenejši,” še zapiše ob tem.

V Hoferju zavračajo obtožbe

Obrnili smo se na HOFER, kjer so nam dejali: “Kakovost izdelkov istih proizvajalcev je popolnoma enaka na vseh trgih skupine ALDI Süd, del katere je tudi HOFER Slovenija. To velja za vse izdelke brez izjeme. K temu nas ne nazadnje zavezuje tudi obljuba ponudbe izdelkov najvišje kakovosti po najnižji ceni.”

Gre za zavajanje osebe, ki je vsebino objavila

“Pri objavi na družbenem omrežju, pa je kar nekaj podatkov, ki kažejo na zavajanje osebe, ki je vsebino objavila. HOFER oziroma ALDI v državah Bolgarije in Romunije sploh nima svojih poslovalnic, sok na sliki vidne blagovne znamke pa se prav tako ne prodaja v Nemčiji. Lahko vam še omenimo, da je pomarančni sok Pure Fruits nadvse priljubljena izbira, kar prav tako potrjuje, da so naši kupci s kakovostjo več kot zadovoljni,” še dodajo ob tem.