So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat kar nekaj ponudb avstrijskih podjetij ter več izvrstnih priložnosti za delo v mariborskem tehnološkem podjetju Nomnio!

Znova je čas, da se sprehodimo po ponudbi prostih delovnih mest in se za hip ustavimo pri tistih najbolj zanimivih in tistih najbolj vabljivih. Tokrat smo za vas izbrskali nekaj izjemnih priložnosti za delo v uspešnih mariborskih podjetjih, izzivov polno terensko delo pa ponuja tudi nekaj podjetij iz Avstrije! Se med tokratnim naborom skriva vaš TOP ŠIHT?

Predstavljamo TOP ŠIHTE tega tedna!

1. Izkušen informatik v Mikro+Polo

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z zaključeno V. ali VI. stopnjo izobrazbe (računalništvo, informatika ali druga sorodna smer) ali z delom pridobljene ustrezne izkušnje ter ga odlikujejo dobro poznavanje katerega od programskih jezikov (Java, ABAP, C++, C#, VBA, PHP), dobro poznavanje SQL-a in relacijskih podatkovnih baz, napredno poznavanje OS sistemov Windows 10/11, orodij Microsoft Office 365 (Word, Excel, SharePoint, MS Project), osnovno poznavanje omrežnih protokolov in storitev, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, znanje tujega jezika (angleščina), vozniški izpit B kategorije ter veselje do timskega dela.

Kaj te čaka? Novi sodelavec se bo srečal z nalogami kot so vzdrževanje CAD/CAM programske opreme in podpora uporabnikom ter sodelovanje pri razvoju in prilagoditvah ERP proizvodnega sistema (SAP).

Ob tem lahko pričakuješ delo v podjetju, ki razvija zaposlene, ki skrbi za zdravje in zdravo počutje, spoštuje raznolikost, velik poudarek namenja druženju, podpira srečo zaposlenih …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

2. Orkestrski glasbenik tutist

Si za to delovno mesto? V SNG Maribor si želijo posameznika z zaključeno visokošolsko izobrazbo 2.stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) ipd. smeri Glasba, ples in uprizoritvene umetnosti, medtem ko delovne izkušnje za razpisano prosto delovno mesto niso zahtevane.

Kaj te čaka? Prosto mesto orkestrskega glasbenika tutista v Simfoničnem in opernem orkestru Slovenskega narodnega gledališča Maribor na mestu II. oboe. Čakajo te naloge kot so igranje orkestralnih partov in odlomkov v okviru dejavnosti oe, priprava partov ter tehnično in umetniško izpopolnjevanje.

Pričakuješ lahko zaposlitev za določen čas za polni delovni čas, udeležiti pa se moraš tudi avdicije, ki bo potekala 2. marca 2023.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Izvedi več tukaj.

3. DevOps inženir

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z izkušnjami v razvoju digitalnih rešitev, znanjem DevOps, programerskim znanjem, obvladovanjem operacijskih sistemov ter zagnanostjo.

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT: 8 prostih delovnih mest – od laboratorijske analize vina do dela v Siemensu

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto v podjetju Sportradar, priznanem podjetju, ki ga podpirata tudi Ted Leonsis in Michael Jordan. Tvoje delo bo obsegalo sodelovanje v ekipi DevOps inženirjev ter bo usmerjeno v iskanje DevOps digitalnih rešitev.

Pričakuješ lahko delo v izjemni ekipi in uspešnem delovnem okolju, polnem delovnih izzivov,

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se tukaj.

4. Poslovodja v Mercatorjevem centru gradnje

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata s končano najmanj VI. stopnjo izobrazbe, znanjem MS Office orodij, veseljem do dela z ljudmi, pozitivno naravnanostjo, željo po učenju …

Kaj te čaka? Mercatorjev Center tehnike in gradnje Lendava išče poslovodjo! Čakajo te naloge kot so vodenje, organiziranje in nadziranje dela in poslovanja v enoti; spremljanje dnevnega prometa in odmikov svoje enote, ocenjevanje prometa, analiziranje in usklajevanje ugotovitev z neposrednim vodjem; naročanje blaga; opravljanje količinskega in kvalitetnega prevzema blaga; skrb za pravilnost prodajnih cen, označevanje cen in opremljenost proizvodov s predpisano dokumentacijo …

Pričakuješ lahko zaposlitev pri največjem delodajalcu v Sloveniji, redno plačilo, vplačevanje premije za dodatno pokojninsko zavarovanje ter druge ugodne oblike zavarovanj, možnost koriščenja počitniških enot, predpisan program uvajanja, dinamično delo ter možnost osebnega in strokovnega razvoja.

Čaka te zaposlitev za nedoločen čas s 4-mesečnim poskusnim delom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Izvedi več tu.

5. Prodajni agent v podjetju Berendsohn AG

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo posameznika z izkušnjami v prodaji oziroma vsaj posameznika, ki je v preteklosti že delal s strankami ter se ne boji novih izzivov, hkrati pa je organiziran, samozavesten, pogumen, komunikativen, odlično govori nemško ter ima vozniški izpit.

Kaj te čaka? Podjetje Berendsohn AG išče prodajne agente za področje Dunaja, spodnje Avstrije, Burgenlanda, Salzburga, avstrijske Štajerske, Tirolske, Vorarlberga in Slovenije.

Pričakuješ lahko dinamično delovno ekipo, edinstveno pozicijo, povsem prilagojeno tebi, nenehno izobraževanje, raznolike delovne naloge, mesečno plačo v višini 2000 evrov bruto z možnostjo dodatkov, 4 ali 5 dnevni delovni teden, vozilo, ki ti je na voljo tudi za osebno rabo, iPad in mobilni telefon …

Tvoja naloga bo predvsem pridobivanje novih strank ter vzdrževanje odnosov z njimi, pri čemer te čakajo srečanja s posamezniki različnih strok in industrij.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Če te je opis prepričal, lahko več izveš tukaj.

6. Projektni vodja v podjetju Nomnio

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo posameznika z izobrazbo s področja računalništva oziroma tehnične smeri ter tehničnega ozadja in izkušenj, ki ima hkrati izkušnje z razvojem sistemov in spletnih tehnologij, je komunikativen in organiziran, natančen, obvlada angleščino ter se lahko morda pohvali celo s certifikati (Scrum Master, Kanban ali kaj podobnega) ter znanjem nemščine, francoščine, španščine ali drugega večjega jezika.

Kaj te čaka? Mlado tehnološko podjetje Nomnio s sedežem v Mariboru zaradi pomembnega preboja širi ekipo, med drugim iščejo tudi projektnega vodja, ki bo poskrbel za organizirano, učinkovito, znanja polno in celovito uporabniško izkušnjo, hkrati pa bo ekipi zagotavljal tudi ustrezno načrtovanje, postavljanje ciljev, organizacijo časa in podobno.

Še več prostih delovnih mest v mladem podjetju Nomnio najdeš tukaj.

Pričakuješ lahko plačilo, primerno svojim izkušnjam in zadolžitvam, zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim obdobjem, odlično delovno vzdušje, poudarek na zdravju na delovnem mestu in podobno.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Izvedi več tu.

7. Prodajni predstavnik na terenu

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo izkušenega posameznika s tehničnim ali prodajnim znanjem, obvladovanjem pogajanja ter komunikacije, željo po potovanju …

Kaj te čaka? Podjetje Roller Ltd, ki se ukvarja z različnimi delovnimi orodji in stroji, išče prodajnega predstavnika za območje Avstrije in Slovenije, ki bo poskrbel za samostojno prodajno podporo na opisanem območju, kar vključuje predstavitve, demonstracije, prodajo, širjenje baze strank, sodelovanje na posebnih sejmih in podobno.

PREBERITE ŠE: Vas čaka razgovor za službo? 15 nasvetov vam ga bo olajšalo!

Pričakuješ lahko varno zaposlitev v motivirani ekipi, odgovorno delo v uspešnem podjetju, ustrezno usposabljanje, plačo najmanj 2000 evrov bruto mesečno ter povrnjene vse dodatne stroške …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.