Srb s hrvaškim državljanstvom naj bi se selil v Združene arabske emirate, kjer bi zaigral za klub Baniyas.

V slovenskem nogometu, še posebej v Mariboru, so vse glasnejše govorice, da nogometaše Maribora v nadaljevanju sezone zapušča osrednji branilec Saša Ivković. Srb, ki ima hrvaško državljanstvo, naj bi se namreč selil v Združene arabske emirate, kjer bo zaigral za klub Baniyas.

Ničesar še ni podpisal

Ivkovič je po četrtkovi tekmi za Ligo Evropa zatrdil, da je trenutno še vedno član NK Maribor. »Nisem podpisal nobene pogodbe. Govorice seveda takoj pridejo do tebe, ampak nisem precej mislil o tem, najpomembneje mi je bila tekma za Ligo Evropo. Poskušam, da ne razmišljam o tem. Ni mi jasno kako so me že predstavili preko družbenih omrežjih, saj nisem podpisal še ničesar,« je pojasnil govorice o prestopu Ivković in še enkrat poudaril, da je član NK Maribor.

Hvaležen vse navijačem

Istočasno se je osrednji branilec zahvalil navijačem za fenomenalno vzdušje v Ljudskem vrtu. »Dobro sem počutil, ko so navijači skandirali moje ime. Hvala navijačem tudi zato, ker so bili celotno tekmo vzpodbujali ter nam pomagali skozi srečanje in nas pozdravljali oziroma izrazili podporo tudi ob koncu tekme,« je dodal Ivković.