Manj kot 24 ur po sobotnem porazu Maribor na derbiju z Olimpijo v javnost prišla informacija, da Josip Iličić zapušča vijoličaste.

Novica, da Josip Iličić manj kot leto po vrnitvi v Maribor zapušča vijoličaste je odjeknila v nedeljo zvečer, toda zgodba o odhodu Kranjčana iz Ljudskega vrta še ni dobila uradnega razpleta, poroča Večer. Vse kljub temu, da 35-letnemu Iličiću trener Damir Krznar na treningu po derbiju dejal, da nanj ne računa več.

Sodeč po zadnjih odzivih, se zdi, da se bo zgodil preobrat, tudi Marko Šuler, športni direktor NK Maribor, pravi, da je Iličić še vedno član kluba.

Kaj bo sklenil upravni odbor?

Kot poroča Večer, tudi predsednik NK Maribor Drago Cotar, aktualnih zadev ni želel komentirati, dokler se ne sestane upravni odbor. Ob tem je v pogovoru za Večer napovedal, da se bo upravni odbor sestal danes ali jutri, o temah sestanka pa ni želel govoriti.

Kaj bo prinesla odločitev upravnega odbora NK Maribor bomo morali še malo počakati. Sprašujemo se ali je možno, da lahko nesoglasja na relaciji Damir Krznar – Josip Iličić odnesejo trenerja? Ali pa celo športnega direktorja Marka Šulerja?