Včeraj, 16. septembra, se je pričel teden odprtih vrat nogometne šole NK Pobrežje. Tako si lahko vse do petka, 20. septembra,  med 16. in 19. uro, vsi zainteresirani ogledajo kako potekajo treningi in se na zabaven način seznanijo z njihovim delom.

Odpri treningi polni iger in spretnostnih poligonov

“Predstavili vam bomo naše projekte in programe, s katerimi se ukvarjamo. Vodja nogometne šole in trenerji vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja. Otroci bodo lahko pokazali svoje znanje. Predvsem si želimo, da bodo pri tem uživali. Odprti treningi bodo vsebovali veliko igre, otroci se bodo preizkušali v spretnostnih poligonih z žogo.Pri tem jih bodo natančno spremljali in usmerjali naši trenerji. Pridite in spoznajte, zakaj smo najhitreje rastoča nogometna šola,” nam je dejal vodja nogometne šole NK Pobrežje Sebastjan Cvetko.

Na vprašanje, zakaj izbrati nogometno šolo NK Pobrežje je izpostavil:
-Vrednote: gradimo na spoštovanju, športnem duhu, prijateljstvu, fair-playu, samodiciplini in sproščanju.
-Strokovnost: trenerji obvladajo igro, telesno in psihološko pripravljenost, ter predvsem vodenje in medsebojne odnose
-Vključenost: otroci, starši, strokovno vodstvo, sponzorji in partnerji – vsi sodelujemo in prispevamo v razvoju kluba, Pobrežja, nogometa in športa.

Za vse tiste, ki se ne boste utegnili oglasiti med tednom odprtih vrat, lahko za več informacij pokličete gospoda Cvetka na 040/565-474