Nogometaši Starš so na prvi tekmi v gosteh premagali Ormož s 3:0, strelci so bili Matija Fekonja, Tibor Roj in Matjaž Lupinšek, a na povratni tekmi proti Ormožu, na kateri so si Staršani zagotovili 3. ligo-vzhod, drame ni mnajkalo. Ormožani so takoj na začetku srečanja z golom Luke Kiriča povedli in lovili zaostanek, domači pa so ob koncu polčasa izkoristili napako v gostujoči obrambi in po avtogolu izenačili na 1:1. Izid se do konca strečanja ni spremnil in Starše so slavile zmago, ki klubu tretjič v zgodovini prinaša tretjo ligo.

Za Starše so na povratni tekmi igrali: Tilen Ploj, Žiga Dobnik (Peter Murko), Gašper Fekonja, Aljoša Kirbiš, Tibor Roj (Gašper Ornik), Nejc Bohak (Tomaž Sedminek), Aljaž Dobnik, Matija Fekonja (Matjaž Lupinšek), Matic Milec (Klemen Pesek), Sašo Gerečnik, Denis Rešek. Ekipo je do zmage vodil Tomislav Grbavac.

Nogometaše Starš zdaj čaka veliko dela z licenciranjem v večih korakih, s sestavljanjem igralskega kadra za novo sezono, organizacijo priprav ... Okviren začetek nove sezone se za nove tretjeligaše predvidoma začenja sredi avgusta. 

Posnetek povratnega srečanje si lahko v celoti ogledate na tem naslovu - KLIK.