Pred meseci je ministrstvo za obrambo objavilo namero o prodaji veliko kosov garderobe, ki jih Slovenska vojska več ne potrebuje.

Pred meseci je ministrstvo za obrambo objavilo namero o prodaji veliko kosov garderobe, ki jih Slovenska vojska več ne potrebuje. Na voljo je denimo kar 8729 vojaških spodnjic (nerabljenih, kakopak), 227 delovnih hlač, 190 črnih škornje (sodeč po številkah primernih zlasti za ženske), za posamezen izdelek pa je treba odšteti med 1,10 evrom (vojaška podkapa, platnene spodnjice, torbica za jedilni komplet ipd.) pa vse do 45 evrov, koliko je treba odšteti za škornje.

Nekateri prodajni izdelki so tudi rabljeni, k sreči med njimi ni spodnjic. Z druge roke lahko tako kupite delovno bluzo, hlače, bojni nahrbtnik, bojni pas in jedilni pribor (čutara).

Če ste zainteresirani za nakup vojaških potrebščin in opreme, imate vse do 31. 12. čas za prijavo, za več informacij pa lahko pokličete na telefonsko številko (01) 471 21 56 oziroma (01) 471 23 05 vsak delovni dan med 9. in 14. uro.