Med njima je zavrelo.

Posnetek zaslona

Pari šova Poroka na prvi pogled sedaj živijo pod isto streho in dogajanje je pestro kot le kaj. Mariborčan Žan Fekonja, ki ga lahko spremljamo, kako se znajde v vlogi novopečenega zakonca, je bil tako že pod drobnogledom svoje žene Meri. Kot zatrjuje ona, se ji zdi, da ji mož namenja preveč pozornosti, ona pa tega ni vajena. “Prvič se mi je zgodilo, da ženski ni všeč pozornost, da nekaj narediš zanjo in ji je hudo,” je povedal Žan, na Merijino kritiziranje izbora strokovnjakov pa je povedal: “Misliš, da sem obseden s tabo, da si moja popolna punca, ki sem si jo zamislil?”

Meri je zapustila stanovanje

Napetost se je stopnjevala in Žan je Meri nato vprašal, s kakšnimi pričakovanji je prišla v šov. “S pričakovanji, da nekdo ne pije, da bo starejši od mene in se ne bo šalil na način, ki mi ne ustreza,” mu je odgovorila. “To z alkoholom. Jaz nisem kronik, nikoli nisem imel težav z alkoholom. Ti si jih morda imela. To, da me vidiš v isti luči … se počutim užaljenega,” je dejal in dodal: “Ogromno veze ima z mano, ker komentiraš moje pitje. Ne pijem preveč in zaradi tebe ne bom izpadel kronik, ti je jasno?”

Da je med zakoncema počilo, bi lahko imelo opraviti tudi z drugo Žanovo simpatijo. Vedno glasneje se namreč pojavljajo namigovanja, da je Žanu pravzaprav všeč sotekmovalka Maša, v naslednji epizodi pa naj bi skupaj celo preživela nekaj trenutkov. Le kaj se bo razpletlo iz tega?

Meri so njegove besede prizadele, zato je možu odvrnila: “Lahko spakiram in grem domov,” kar je Žana dodatno razjezilo. “To, da si zdaj že drugič rekla, da boš spakirala in šla, se mi zdi od 29-letne ženske glupo,” ji je odgovoril, Meri pa je nato zapustila stanovanje.