Na Planetu se je romantična pravljica začela 28. februarja in končala konec maja. Nova sezona šova bo luč sveta ugledala kmalu.

Na Planetu se je romantična pravljica začela 28. februarja in končala konec maja. Gledalci so lahko na začetku spremljali pot kar šestih parov – dvanajst popolnih neznancev iz vse Slovenije, ki so imeli isti cilj, spoznati svojo boljšo polovico. Nekaterim ni šlo ravno po načrtu, spet drugi so upali do konca.

A že od vsega začetka je izstopal mlad par. Ljubljančanka in Tržičan sta edini par, ki sta se spoznala v šovu, ga uspešno prestala in se zdaj tudi v resničnem življenju poročila. Hajrija-Hajdi Jasarova in Anže Žerovec sta si večno zvestobo obljubila pred mesecem dni na Bledu. Tudi njuna prava poroka je bila prepletena s televizijsko, saj si je Hajdi za pričo izbrala Mileno Pleško, strokovnjakinjo iz eksperimenta, ki jima je stala ob strani od vsega začetka. Med svati pa se je znašla tudi druga strokovnjakinja iz šova, Eva Ostrouško.

Prihaja druga sezona

Format takšnega televizijskega eksperimenta je prišel v Slovenijo po odličnem sprejemu avstralske različice. “Nato smo slovenskemu občinstvu predstavili še britansko različico šova, trenutno pa lahko na Planetu spremljamo ameriško,” so sporočili iz Planeta.

Z veseljem sporočajo, da se že veselijo 2. sezone slovenske različice Poroke na prvi pogled, ki bo luč sveta ugledala prihodnje leto. “Obljubljamo vam, da vas bo nova sezona pustila odprtih ust. Spoznali boste nove pare pa tudi novi strokovnjakinji,” so dodali.