Avto Triglav Maribor večina pozna kot pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil znamk Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo in Jeep. Pred dvema letoma pa so pridobili tudi zastopstvo še za eno ugledno avtomobilsko blagovno znamko – Ford.

V prodajnem salonu Avto Triglav Maribor, na Ptujski cesti 132 v Mariboru so vam na voljo tako nova vozila zgoraj omenjenih znamk, kot tudi rabljena vozila. Strankam je na voljo strokovna ekipa prodajnih svetovalcev, ki skrbi za celovito prodajno ponudbo novih vozil ter ekipa izkušenih in strokovnih serviserjev. V avtomehanični delavnici vam tako nudijo servisne storitve za vozila omenjenih znamk, originalne nadomestne dele in dodatno opremo ter vse ostalo, kar je potrebno, da je vaše vozilo na cesti varno in brezhibno. V sklopu servisa deluje tudi kleparsko-ličarska delavnica.

Emil Žilavec, vodja prodajno-servisnega centra Avto Triglav Maribor; : “Avto Triglav ima v Mariboru dolgoletno tradicijo. Trudimo se, da bi bile naše stranke zadovoljne, tako s prodajnimi kot servisnimi storitvami. V zadovoljstvo nam je, da smo našo ponudbo razširili z blagovno znamko Ford, na lokaciji, ki jo lastniki vozil Ford dobro poznajo. Vabimo vas, da se oglasite v našem novem prodajno-servisnem centru na Ptujski cesti 132 v Mariboru, ter se o naši ponudbi in kakovosti prepričate sami.”

V salonu Avto Triglav Maribor sta prijazen odnos in visoka kakovost storitev zaposlenih na voljo vsem obiskovalcem. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran. Še najbolj veseli pa bodo vašega obiska.