Letos praznujta dan ljubezni tako kot še nikoli doslej. V Hotelu Habakuk lahko izbirata med posebno valentinovo večerjo ali valentinovim paketom, ki obljublja celo zajtrk v posteljo!

Foto: Hotel Habakuk

Približuje se valentinovo, praznik ljubezni, ki vsako leto zaljubljence spodbudi k nekoliko bolj romantičnem praznovanju. Pustita letos pritisk zadnjih dni pred valentinovim za seboj in za letošnje darilo s preprosto rezervacijo raje poskrbita že sedaj.

V sveže obnovljenem Hotelu Habakuk lahko izbirata med posebno valentinovo večerjo v restavraciji hotela Habakuk ali kar valentinovim paketom razvajanja v hotelu!

Valentinova večerja s klavirsko spremljavo se v Hotelu Habakuk obeta na valentinov večer, 14. februarja ob 19. uri, ko vas bodo povsem prevzele kulinarične mojstrovine valentinovega menija, na katerem se najde vse od škampovega bujona do rožnato pečenih račji prsi z omako sherry in jagod ter prestižne bele čokolade Valhrona Ivoire, vse to pa bosta na nebeško raven ponesla še Moët & Chandon.

Tako valentinovo večerjo kot valentinov paket lahko rezervirate preko elektronskega naslova [email protected] ali telefonske številke 02 3008 100.

Za valentinovo si podarita čas drug z drugim … in razvajanje!

Če je vajina letošnja zaveza, da drug z drugim preživita več kakovostnega časa, je morda prava odločitev za praznovanje letošnjega valentinovega kar mini valentinov oddih, ki ga prinaša valentinov paket razvajanja v Hotelu Habakuk med 10. in 12. februarjem.

PREBERITE ŠE: NA MENIJU: Na kulinarično pravljico v hotel Habakuk pod Pohorjem

»Valentinovo je postalo še slajše z našim posebnim zajtrkom v sobi! Poleg romantičnega valentinovega menija si lahko privoščite tudi vse slastne jedi iz menija ‟Postrežbe zajtrka v sobi″, ki vas bo čakal v udobju vaše sobe. Privoščite svoji ljubljeni osebi nepozaben zajtrk v postelji!« ultimativno romantično razvajanje opišejo v Hotelu Habakuk in nam ob tem zaupajo tudi meni zajtrka v sobo, ki ga sestavljajo:

– Hladni lososov narezek z tartufovim maslom, kislo smetano in kaviarjem

– Poširano jajce benedict (popečen kruh, šunka, poširano jajce, holandska omaka)

– Ocvrto Irsko jajce (mehko kuhano jajce v ovoju mletega mesa in dunajsko ocvrto)

PREBERITE ŠE: Maribor lahko na svoj seznam znova doda prestižno poročno lokacijo

Ob zajtrku, postreženem v sobo, vama valentinov paket v Hotelu Habakuk obeta še bogato večerjo s kozarcem penine, 20-odstotni popust na vse masaže, praline Lucifer ob prihodu ter neomejen vstop v wellness.