Nekoč priljubljena lokacija za poroke se danes vrača še bolj dih jemajoča. Prenovljeni Hotel Habakuk s francoskim vrtom in kulinaričnimi mojstrovinami namreč mladoporočencem obljublja nepozaben dan!

Foto: Hotel Habakuk

Ko bodoča mladoporočenca pričneta z izbiro lokacije za njun slavnostni poročni dan, mariborske lokacije pogosto odpravita z zamahom roke. Prenovljeni Hotel Habakuk seznamu lokacij v naši regiji dodaja novo, tako, ki jo bodo na seznam svojih sanjskih gotovo uvrstili skoraj vsi pari.

Hotel Habakuk je kot prizorišče nepozabnega poročnega slavja velja že pred leti, sedaj pa se po prenovi z novim razkošjem in ekskluzivno ponudbo ter organizacijo poroke vaših sanj vrača še boljši in še lepši. Tako ne dvomimo, da se bo hitro znašel med najbolj priljubljenimi lokacijami za poroke v letošnjem in prihodnjih letih!

»Hotel Habakuk ponuja razkošno okolje vaših sanj, da ustvarite popolnost, ki si jo želite in si zaslužite. Samo zaželite … in uresničili bomo,« vizijo prostorov Hotela Habakuk, ki se lahko prelevijo v spektakularno prizorišče poročnega slavja, opiše Romana Šalamun iz Hotela Habakuk ter doda:

»V Hotelu Habakuk so vam na voljo naše bogate izkušnje z načrtovanjem in organizacijo velikih dogodkov. Z osebnim pristopom vam bomo pomagali pri uresničevanju sanj in popolne poroke. Vajine ideje bomo dopolnili z lastnimi izkušnjami in zamislimi, vidva pa se bosta lahko posvečala ostalim radostim, ki jih prinašajo priprave na skupno pot.«

Naj bodo na poročnih fotografijah tudi pohorski gozdovi

Hotel Habakuk ponuja možnost za pravljičen poročni obred v intimnem francoskem vrtu, v zavetju pohorskih gozdov, ki bodo iz daljave polepšali poročne fotografije, odločite pa se lahko tudi za poročno pravljico v Kristalni dvorani.

Se vam je vaša poroka, postavljena v moderno, prestižno okolje Hotela Habakuk, pravkar odvrtela pred očmi? Obrnite se na [email protected] in skupaj zasnujte poroko svojih sanj.

Poročna zabava se nato nadaljuje v prenovljenih hotelskih prostorih, ki lahko sprejmejo kar do 200 ljudi, medtem ko bo Hotel Habakuk mladoporočenca po koncu poroke razvajal s poročno suito, zajtrkom v postelji, masažami in sproščanjem v savnah.

Da bo dan kot iz sanj

Hotel Habakuk omogoča pripravo poroke povsem po vaših željah, pripravljeni pa so urediti prav vse malenkosti ter tako poskrbeti, da bo vaš dan kar najbolj brezskrben.

hotel habakuk

Foto: Hotel Habakuk

Čudovito prizorišče matičnega obreda? Urejeno. Dvorana za zabavo? Urejeno. Bivanje za goste? Urejeno. Oblikovanje menijev in sedežnega reda? Urejeno. Priprava daril za svate? Urejeno. Dihjemajoča poročna torta? Urejeno. Cvetlična in druga dekoracija? Kljukica.

Brbončice bodo v oblakih

Prestižno doživetje bosta nadgradili tudi skrbno izbrana hrana in pijača. Mladoporočenca lahko tako izbirata med štirimi vrstami menijev, na katerih se bodo našle dobrote kot so telečji tatar, ocvrti raki v panko drobtinah, pohorska govedina, polenta s tartufi, sadno omizje s čokoladno fontano in še veliko več! Razkošje lahko povzdignete na še višji nivo in svoje goste navdušite s sirno ploščo, kanapeji, kraško šunko …

O tem, kako izvrstna je hrana v Hotelu Habakuk, smo že pisali, zato ne dvomimo, da so meniji božanski!

Tudi pri izbiri vin so v Hotelu Habakuk še posebej pozorni, zato boste med njihovo ponudbo naleteli na priznana in kakovostna lokalna vina, ob katerih bodo vaši svatje gotovo uživali.

Foto: Hotel Habakuk

Foto: Hotel Habakuk

Saj veste, kako hitro so običajno polni termini za priljubljene poročne lokacije, zato s snovanjem vaše sanjske poroke v objemu pohorskih gozdov v Hotelu Habakuk ne čakajte predolgo. Obrnite se na [email protected].