Je Sicilija predaleč? Za vas je na novi lokaciji odprla vrata Taverna Sicilia.

Goethe je dejal, da je Sicilija duša Italije. Sicilijanski karakter zna ljubiti in uživati življenje. Kulinarični navdušenci ob obisku italijanskega bisera še posebej pridejo na svoj račun – odlične testenine, sveže mediteranske začimbe …

Če je za vas obisk italijanske Sicilije predaleč, je za vas na novi lokaciji odprla vrata Taverna Sicilia.

Taverna Sicilia odslej na novi lokaciji – Meljska cesta 39 v Mariboru.

Delovni čas: od ponedeljka do petka med 10. in 22. uro, v soboto med 11. in 22. uro, v nedeljo med 12. in 21. uro.

Domači njoki, rižote, testenine, pizze, steaki, jedi izpod peke ali sodobni burgerji … Mojstri njihove kuhinje se vsak dan trudijo, da gost dobi na mizo malenkost drugače predstavljen, a kakovosten, zdravo pridelan obrok. Pri delu spodbujajo lokalne dobavitelje in stremijo za surovinami kakovostnega porekla, saj za goste želijo le najboljše.

Ponudba Taverne Sicilia je pestra. Poleg dnevno svežih malic, med katerimi lahko izbirate, je zmeraj prisotna tudi tedenska ponudba. Kadar želite na povabljene narediti poseben vtis, se lahko odločite za njihov vrhunski catering, ki bo na mizi pričaral mediteransko pravljico. Ponujajo tudi bogata vikend kosila, ki jih na svoji Facebook strani objavijo že toliko prej, da se vam bodo do vikenda že pošteno cedile sline.

Novost so tudi turistični boni, ki jih lahko ob predhodni najavi koristite za gurmanske užitke. Vsekakor pa niso novost njihove pizze iz krušne peči – vedno slastne, vedno dobre.

Mnogi v današnjem tempu življenja ne uspemo skuhati. Pa ne samo to! Še v restavracijo nam ne uspe oditi. Tudi rešitev tega problema nam ponuja Taverna Sicilia – naročite lahko hrano na dom.