V Šentilju in v Rušah so danes odprli že 88. in 89. trgovino Hofer. V okviru novega šentiljskega trgovskega centra bo spomladi vrata odprla še kavarna in slaščičarna.

Podjetje INK PROJEKT je v Šentilju zaključilo z gradnjo trgovskega centra, v katerem bo  trgovina Hofer, 300 kvadratnih metrov pa je rezerviranih za kavarno in slaščičarno, ki bosta delovali pod okriljem podjetja INK PROJEKT, ki sta ga zakonca Nada in Igor Krapše iz Ceršaka v občini Šentilj ustanovila prav za namen gradnje omenjenega trgovskega centra. Izvajalec investicije je bilo podjetje GIC GRADNJE iz Rogaške Slatine. Direktor podjetja INK PROJEKT Igor Krapše nam je pred časom povedal, da je pobuda za gradnjo trgovskega centra prišla s strani podjetja Hofer, prostore je zasnoval njihov projektant, gradnja pa je potekala po njihovih standardih. »Objekt smo dali v dolgoročni najem podjetju Hofer,«, je pojasnil Krapše in dodal: »Mislim, da smo sprejeli dobro odločitev za naš kraj, ki je nekaj takega potreboval.«

Otvoritev šentiljskega Hoferja danes, prav tako trgovine v Rušah

Hofer je trgovino odprl danes (v četrtek), medtem ko bodo kavarno zaradi razmer, povezanih s koronavirusom, odprli spomladi prihodnje leto. Kot so nam sporočili iz podjetja Hofer, imajo v Sloveniji že 87 trgovin, v želji, da se približajo vsem  potencialnim kupcem pa mrežo trgovin  neprestano širijo. “V letošnjem letu, natančneje 17. 12. 2020, bomo na Štajerskem odprli dve novi trgovini – v Šentilju in Rušah.”

Trgovina v Šentilju je prilagojena obstoječim prostorskim zakonitostim

V Hoferju v Šentilju, na Sladkogorski cesti, bo na voljo 900 kvadratnih metrov prodajne površine, 76 parkirnih mest, 4 blagajne in 14 zaposlenih. Trgovina v Šentilju je prilagojena obstoječim prostorskim zakonitostim. Kupci bodo lahko izbirali med izdelki redne ponudbe, ki do danes obsega že preko 3000 izdelkov, od tega je več kot četrtina izdelkov slovenskega izvora. Dopolnjuje jih posebna ponudba, ki bo na voljo dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih.

V Hoferju v Šentilju, na Sladkogorski cesti, bo na voljo 900 kvadratnih metrov prodajne površine, 76 parkirnih mest, 4 blagajne in 14 zaposlenih. Trgovina v Šentilju je prilagojena obstoječim prostorskim zakonitostim.

V notranjosti  trgovine se nahaja tudi pekarna, ki izpolnjuje željo po svežem kruhu in pekovskih izdelkih. “Kot posebnost pa lahko v trgovini v Šentilju izpostavimo ogrevanje na način izkoriščanja odpadne toplote hladilnih sistemov preko talnega gretja,” so pojasnili v Hoferju.

V trgovini v Rušah je zaposlitev našlo 13 ljudi

Arhitekturna zasnova trgovine Hofer v Rušah je tipska, kar omogoča enostavno, hitro in pregledno nakupovanje. Sicer pa ima ruška trgovina  na Mariborski cesti 1100 kvadratnih metrov prodajne površine, 72 parkirnih mest, 4 blagajne in 13 zaposlenih. Trgovina je v celoti, podobno kot šentiljska, opremljena z varčno LED razsvetljavo.

Vključeni tudi v projekt Botrstvo

Trgovini v Šentilju in Rušah sta že 88. in 89. po vrsti, z otvoritvijo pa so ustvarili tudi 27 novih delovnih mest. Prav tako bo vsaka trgovina postala Botra enemu otroku, ki je vključen v projekt Botrstvo v Sloveniji.

Vsaka trgovina bo postala Botra enemu otroku, ki je vključen v projekt Botrstvo v Sloveniji.

“Tudi pri odprtju novih trgovin varnost naših zaposlenih in kupcev ostaja naša prioriteta. Za to bo skrbela pleksi zaščita na vseh blagajnah, ki omogoča nakup brez fizičnega stika prodajalca in kupca ter diskrecijske črte na ključnih mestih v trgovini. Uporaba nakupovalnega vozička, ki pomaga ohranjati priporočeno varnostno razdaljo, ostaja obvezna,” so še sporočili.