Na parkirišču pri dvorani Tabor bo danes in v torek znova potekalo množično testiranje na koronavirus. Hitri testi danes tudi v Rušah.

Danes, 28. in v torek, 29. decembra, bo med 9. in 17. uro bo na območju Mestne občine Maribor ponovno potekalo množično testiranje na koronavirus. Lokacija testiranja s tako imenovanimi hitrimi testi bo tudi tokrat na parkirišču pri dvorani Tabor, Koresova ulica 7, Maribor, so sporočili z mestne občine. Dodajajo, da naj tisti, ki se bodo testiranja udeležili, s seboj prinesejo kartico zdravstvenega zavarovanja.

Hitri testi jutri tudi v Rušah

Testiranje s hitrimi testi pa bo danes, v ponedeljek, 28. decembra, od 9. do 17. ure, potekalo tudi v Rušah, in sicer na lokaciji Zdravstvenega doma Adolfa Drolca, Stadionska ulica 4, Ruše (šotor pred zdravstvenim domom).
Posameznik, ki se bo odločil za tovrstno testiranje, mora s seboj imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Na odvzem brisa se ni treba posebej naročati. Nujno je upoštevanje zaščitnih ukrepov, predvsem varnostne razdalje. Če ste na testu pozitivni, pojdite domov in se izolirajte. Doma kontaktirajte svojega osebnega zdravnika. Še naprej upoštevajte vse zaščitne ukrepe, so opozorili z ministrstva za zdravje.