Danes ob 11. uri dopoldne se je prizorišče Trga Leona Štuklja prelevilo v prizor, kakršnemu smo sedaj priča že tretjič. Pričel se je namreč Street Food Market, ki vsem lačnim gurmanom tri dni ponuja odlično hrano, pripravljeno v številnih predelanih tovornjakih.

Naposled smo ga dočakali – Street Food Market namreč. Danes so na Trgu Leona Štuklja že v tretji ediciji gurmani in kuharji pokazali svoje adute, vsak v svojem “trucku”. Odlična hrana, pripravljena v predelanih tovornjakih pred očmi obiskovalcev, glasbena spremljava in druženje na največjem trgu v središču mesta Maribor, ki se bo za tri dni spremenil v središče kulinarike v tem delu Evrope. Organizatorji edinstvenega kulinaričnega festivala obljubljajo trendovsko ulično hrano in pijačo ter živahno tridnevno dogajanje.

Street Food Market bo potekal do sobote, 31. avgusta, vsaki dan od 11. ure dopoldan do 22. ure zvečer.

Za animacijo otrok bo poskrbljeno

Za animacijo otrok bo ves čas dogajanja poskrbljeno v »Veveričkini vasi za najmlajše«. Festival bo tako kot doslej s humanitarno noto, del zbranih sredstev, pa bo namenjen projektu Botrstvo. Vstop na 3. Street Food Market Maribor je prost.

Informacije v zvezi s 3. Street Food Market Maribor dnevno tudi na njihovi Facebook strani.