Osnovno šolo Selnica ob Dravi je zapustila izjemna generacija devetošolcev. Osem jih je vse razrede zaključilo z odličnim učnim uspehom.

Županja občine Selnica ob Dravi dr. Vlasta Krmelj je v ponedeljek, 20. junija, povabila na sprejem devetošolce, ki so bili v času šolanja nadpovprečno uspešni in so vse razrede končali z odličnim učnim uspehom. Letos je bilo takih osem od skupaj 32 devetošolcev, kar dokazuje, da selniško osnovno šolo zapušča izjemna generacija, ki bo zagotovo tudi v prihodnje opozarjala nase. Županja jim je v nagovoru čestitala za vse dosežke in dejala, da naj v življenju sledijo svojim sanjam in željam, devetošolci pa so ji predstavili svoje vtise iz osnovne šole in izbiro nadaljnjih korakov v življenju.

V nadaljevanju druženja je Vlasta Kremelj devetošolce odličnjake obdarila z zlatimi peticami, ki jim bodo v trajen spomin na osnovno šolo in občino. Obema razrednikoma in ravnateljici se je zahvalila za uspešno in strokovno delo. Po sproščenem druženju je sledilo še spominsko fotografiranje.