Kopališče Mariborski otok velja za priljubljeno točko za poletno ohladitev. Pred težko pričakovano otvoritvijo 25. junija smo se pozanimali kakšni so pogoji za vstop.

Kopališče Mariborski otok, ki letos praznuje častitljivih 91. let delovanja, letos poleg treh bazenov nudi še športno zabavo in zabavo za otroke. Poleg zabavnega programa za otroke so na voljo tudi odbojka na mivki, namizni tenis, mini golf, nogomet na travi, ročni nogomet, veliki šah.

Vstopa ne pogojujejo s PCR dokazilom

Pri vstopu PCR dokazilo ne bo potrebno. Vodja marketinga in športne infrastrukture v Športnih objektih Maribor je pojasnil: “PCT  za vstop ni pogoj, saj za zdaj velja le za zaprte prostore. Vstop v notranje objekte in v sanitarije bo še vedno mogoč le z masko.” Ob obisku bo seveda treba ravnati v skladu s splošnimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

FOTO: Športni objekti Maribor/Facebook

Zdi se, da smo letos pomlad kar preskočili in snežne škornje zamenjali za poletne obleke in natikače. Če nas torej, kot kaže, res čaka vroče poletje in ga boste vsaj del prebili tudi v domačem Mariboru, tokrat s seboj potrebujete le kopalke, brisačo in veliko dobre volje.