Končno je tukaj! Poletje, seveda, z njim pa dopusti, sonce, osvežilne pijače in dobra hrana … Kako pa si svoj idealen poletni dan predstavljate vi? Idejo ali dve, kako ga izboljšati, vam ponuja Jager!

Prvi poletni dan je mimo in od tega trenutka naprej kar vsi odštevamo do dneva, ko bomo uživali na dopustu. Kako si pa vi predstavljate svoj sanjski poletni dan? Ob morju s koktejlom v roki? V planinah? Na izletu v eni od evropskih prestolnic? Zaupajte nam!

Fenomenalen poletni dan pa si lahko pričarate tudi doma, zato, da bo izkušnja kar najboljša, pa s svojimi predlogi poskrbi Jager! Kako torej izboljšati že tako čudovite poletne dni takrat, ko boste uživali doma?

1. Z dobrotami za popoln užitek

Prvo pravilo uživanja je gotovo dobra hrana in če kaj, je v Jagru dobite na pretek. Vedno poceni, vedno kakovostno in vedno okusno. Sinonim popolnega poletja je seveda poletni piknik z obveznim žarom, v Jagru pa se lahko vselej zanesete na bogato ponudbo mesa in drugih žar dobrot. Ta teden boste lahko uživali v okusu piščančjih čevapčičev za 3,99 evra na pakiranje, sirom za žar Dobrote z vasi za 2,49 evra ter Texas steaki Perutnine Ptuj za 4,79 evra.

Dobri hrani se prileže fino ohlajena pijača in tudi te v Jagru ne zmanjka: cela vrsta brezalkoholnih Laško Radlerjev in Maltov od 0,69 evra dalje, paket 8 Coca Cola pločevink za 3,79 evra z Jagrovo kartico ugodnosti, že pripravljeni koktejli Malibu pina colada, Havana club cola in Malibu cola za 1,79 evra, piva, vina, sokovi in druge brezalkoholne pijače, za brezskrbna poletna jutra pa ledene kave od 0,95 evra dalje.

Je kdo rekel sanjski poletni dan? Recept zanj razkriva najnovejši Jagrov katalog, kjer najdete vse za užitek po vaši meri.

2. Z novim aparatom za pripravo domačega sladoleda

Poletni nič ne tekne bolje od okusnega sladoleda in če ste naveličani podražitev vaših najljubših sladoledov, je morda čas, da se naučite pripraviti svojega. Ali pa … si končno nabavite vrhunski aparat za pripravo sladoleda ter to poletje poskusite z eksperimentiranjem. Z Jagrovo kartico ugodnosti in 10 točkami bo aparat vaš za 29,99 evra, s pripravo sladoleda pa lahko pričnete že ta vikend!

3. Z novimi pripomočki za peko na prostem

Čeprav imamo poletje radi, pa ni hujšega kot kuhanje sredi vročinskega vala. Odlična naložba so zato kuhinjski pripomočki za peko in kuhanje na prostem, ki jih lahko postavite na balkon ali domačo teraso ali odnesete celo s seboj na morje, kampiranje ali piknik, obrok pa tako skuhate ne da bi pri tem povzročili dvig temperature v vaši kuhinji na raven pekla.

Priročno, ne? Ta teden Jagrova ponudba tako skriva električni žar za 49,99 evra, pizza ponev brez sprijemanja za 29,99 evra, električno pečico za podpeko za 59,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti ter 20 točkami ter seveda inox posodo za shranjevanje pečenih in kuhanih dobrot za 49,99 evra.

4. Z vsem za bazen

Poleti se prileže tudi skok v bazen in če ste ga v Jagrovi ponudbi morda kdaj uspeli ujeti, boste veseli novice, da vas na oddelku tehnike čaka ponudba vseh pripomočkov, ki jih boste potrebovali za čisto vodo v bazenu in kar najboljšo izkušnjo poletnega namakanja. Čakajo vas akumulatorski sesalec Orca za 159,99 evra, avtomatski brezžični sesalec za 329,99 evra, pH granulat za 6,99 evra in še veliko več!

5. Z novimi hladilniki za še bolj ohlajene pijače

Poskrbite, da bosta poleti vaša pijača in hrana na varnem in hladnem. Kako? Z novim hladilnikom. Čas zanj je namreč idealen, saj Jagrov oddelek tehnike kar kliče po tem, da se oglasite in iz vse širne ponudbe izberete svojega. Že v novem tedenskem katalogu boste nad vsemi prikazanimi kar ostrmeli! Oglejte si jih na naslednji povezavi!

6. Z novim kolesom za poletne vožnje ob sončnem zahodu

Čas dopustov je tudi čas za izletkanje. In ker letos avtomobil zaradi vsem očitnih razlogov (khm, gorivo …) ni najbolj priljubljena izbira, ga raje pustite v garaži, sami pa sedite na kolo. Navadno, kjer boste ob tem naredili še nekaj dobrega za svoje telo in do konca poletja oblikovali zavidljive mišice ali pa električno, na katerem si lahko privoščite tudi vzpone na bližnje hribčke in griče. Kolesa vseh vrst vas na Jagrovih oddelkih tehnike čakajo že od 149,99 evra dalje, ožji izbor pa lahko napravite že s klikom na naslednjo povezavo.

7. Z novo klimatsko napravo za takojšnjo osvežitev

In ko boste izbirali novo kolo, vas na naslednji strani kataloga čaka še takojšnja osvežitev. Tokrat to ni sladoled, ampak nova klimatska naprava, ki bo končno ohladila vaše stanovanje. Dovolj je prelaganja in odlašanja, saj dobro vemo, kako zelo si želite klimo v svojem stanovanju. To poletje lahko poskrbite, da se ne boste kuhali v lastnem soku in da boste noči prespali brez skokov pod mrzel tuš. Ventilatorji, klimatske naprave, toplotne črpalke … Izbira vabi kar sama!

8. Z novo poletno garderobo

Poletje kliče tudi po nekoliko lažjih, bolj razkrivajočih oblačilih, za popoln poletni dan pa lahko poskrbi že nova poletna obleka ali elegantni poletni natikači po najnovejši modi. Čas za mini prenovo poletne garderobe je prav sedaj, ko vas na Jagrovih oddelkih tekstila čakajo krepki popusti – 20 % popust na novo kolekcijo Mustang, 20 % popust na novo kolekcijo oblačil pomlad/poletje 2022, 20 % popust na kopalke iz zaloge in kar 20 % popust na obutev iz zaloge. Ob tem vas še dodatne ugodnosti čakajo tudi z Jagrovo kartico in točkami zvestobe!