Kaj pa vaše znamenje pove o vas?

Kozorog

Kozorog nameni veliko pozornosti karieri, zato se za zakon odloči kasneje, kot drugi znaki. Ženske ob njem dobijo občutek varnosti, vendar so prikrajšane čustvenim izpovedim. Nezavedno izbere dominantno žensko, a pričakuje, da spoštuje njegova pravila.

Ženska kozoroginja je kot ustvarjena za moškega, ki si prizadeva za mirno življenje brez razburjenj. Moški more biti prepričan v njeno zvestobo. Takšna ženska je zelo zadržna, hladna, včasih deluje odbijajoče. Svojih čustev ne pokaže niti takrat, ko ji moški veliko pomeni.

Vodnar

Vodnar za zakon ni najbolj idealen, saj je zelo nepredvidljiv. Njegovi izbranki ni potrebno odpreti vse karte, da bi ohranila njegovo pozornost v skupnem življenju, saj se bo obrnil za tisto, ki mu je bolj zanimiva in sposobnejša.

Vodnarke so velikokrat preproste, neobičajne, prijateljske žene. Poroki se izmikajo, dokler ne najdejo tistega, za katerega menijo, da je pravi. V kuhinji se ne znajdejo najbolje. Ni jih sram pokazati svojih čustev, a so nagnjene k avanturam, kadar menijo, da je njihovo življenje postalo rutina.

Ribi

Moški so eni izmed najbolj primernih kandidatov za poroko. Svoji ženi so pripravljeni izpolniti vse njene želje, če jih le lahko izpolnijo. Svoj čas radi preživijo s svojo družino, zato se težko odločijo tvegati zakon zaradi ljubice.

»Ribice« so velikokrat tako ženstvene, da zasenčijo vse ostale okoli sebe. Pogosto nimajo dovolj volje in moči, da bi svoje zamisli udejanjile, zato potrebujejo močnega moškega, ki jih vodi skozi življenje. V zakonu ne obupajo in trdno verjamejo, da bodo drugič imele več sreče.

Oven

Moški rojeni v znamenju ovna so zelo možati. Lahko se odločijo za zakon, ne bežijo od odgovornosti in  v zakonu radi vladajo. Zraven sebe želijo imeti lepo in pametno žensko, ki jim bo nudila dovolj svobode, pogosto pa bodo poiskali zadovoljstvo tudi izven doma.

Ženska bo vedno podpirala želje partnerja, saj  si poleg sebe želi videti uspešnega moškega. Izpolnjevala bo vse zakonske obveze, vendar se ne bo odpovedala svojim interesom. Znano je, da so »ovnarke« zelo aktivne in dobro organizirane, a nagnjene k napadom ljubosumja.

Bik

Moški je predan svoji ženi in otrokom. Vedno se bo trudil, da družini zagotoviti najboljše življenjske pogoje. Je zelo nežen in dobrosrčen, eden izmed najbolj strastnih ljudi. Če mu ženska ne nudi kar si želi, ga lahko zamami prevara.

Ženska se zelo posveti zakonu in se je pripravljena žrtvovati, da bi ohranila harmonijo v domu. Podpira misel, da gre ljubezen skozi trebuh, zato je odlična gospodinja. Od moža pričakuje, da bo uspešen in da ji zagotovi finančno varnost.

Dvojček

Dvojček ni najbolj idealni partner za zakon, a življenje z njim je lahko zelo lepo, zanimivo in sproščeno, a le, če ima poleg sebe ženo, ki ga ne obremenjuje. Njegova žena bo imela popolno svobodo. Je očarljiv in se rad spogleduje.

Ženske so po naravi nagajive, a so se v zakonu pripravljene spremeniti. So zelo predane svojemu moškemu. Všeč so jim moški, ki so intelektualni. Niso tip ženske, ki se lahko podredi družini, saj si želijo
ustvariti kariero.

Rak

Moški je zelo tradicionalen in zelo navezan na svojo družino, tudi na tisto v kateri se je rodil. Čeprav velja za idealnega partnerja, z njim ni lahko živeti. Njegova žena, se b morala vedno boriti z njegovo mamo. Največ časa preživi doma in je zelo dober gostitelj.

Rakica je prava ženska, ki je zvesta svojemu možu. Predvsem je mama, polna ljubezni in razumevanja. Najpomembnejša ji je družina. Ona išče moža, ki bo ji v vsakem trenutku zaščitnik in njen zagovornik. Lahko stopi v zakon in še lažje se prepusti partnerjevi pobudi.

Lev

Lev je moški, ki želi, da je center ženinega sveta. Prepričan je, da morajo biti vsi v hiši podrejeni njemu, posej ona, da lahko napreduje. Kot ata ni strog, saj je sam velik otrok. Njegova žena mora biti lepa in urejena.

Levinja je zelo organizirana in vedno najde čas za vse, hkrati pa ne zanemari gospodinjskih dolžnosti. Je idealna priložnost za ambiciozne moške. Njen izgled privablja mnoge poglede. Moški jo boste lahko s ponosom predstavili svojim staršem in poslovnim partnerjem. Je zelo zvesta in strastna.

Devica

Moški znamenja devica, bo v zakonu zagotovo najbolj dragoceni moški in nekdo, ki bi si ga na prvi pogled želele vse ženske. Ni posesiven in ni preveč romantičen, v zakonu se najbolj ujema z žensko, ki je prav tako devica.

Devica je zelo analitična, pogosto deluje hladno. V kolikor se ne odloči za poroko iz koristoljubja, je v zakonu zelo pridna  in sposobna držati vse pod kontrolo. Od moža pričakuje, da bo predvsem odgovoren.

Tehnica

Moški je pravi umetnik v ljubezni, a nikakor ni nekdo, ki mu odgovarja zakonsko življenje, saj se težko prilagaja. Privlačijo ga ženske, ki srbijo za videz in moškemu nasprotujejo, kadar je to potrebno. Je strasten in dober ljubimec, ki je pogosto nezvest.

Tehnica je zelo privlačna in ženstvena ter ima okoli sebe vedno polno snubcev. Je ideal o katerem moški sanjajo in dama, ki ne mara opravljati gospodinjskih del. Moški jo mora razvajati, paziti in ji zagotoviti razkošno življenje.

Škorpijon

Škorpijoni so znani kot posesivni in ljubosumni moški. Z njimi ni enostavno najti sreče v zakonu. Neprijetnim situacijam se ženska izogne le, če mu pokaže veliko ljubezni. Ne marajo hladnih in dominantnih žensk, saj so mnenja, da so oni glava družine.

Škorpijonka ima zelo resne poglede na zakon. Partnerja izbere s srcem in ne razumom. Vse bo naredila, da osreči svojega moža in otroke, pričakuje pa, da bo jo mož spoštoval in imel neskončno rad. Je zelo energična in strastna. V kolikor se moški ne odzove njenim zahtevam, ga je pripravljena zapustiti.

Strelec

Strelec je rojen pustolovec tako v življenju kot v ljubezni. Ne išče zakona za vsako ceno. Njegova žena mora biti zgovorna, zabavna in sposobna, da se znajde tudi brez njega. Na ljubezen gleda drugače od drugih. Ljubosumnost njegove žene ne prenese.

Strelka je predvsem zelo pametna in prijazna do svojega moža. Pogoj je, da v vsem sledi svojemu izbrancu. V zakonu ne mara monotonosti, zato bo naredila vse, da skupno življenje ne postane rutina. Potrebuje nekoga, ki jo zna zabavati. V duši je romantična.