Če imate nekaj tisoč evrov odveč in vam je všeč bela, se boste zagotovo zaljubili v to stanovanje, vredno kar 400.000 evrov.

Na spletni strani Bolha prodajajo nadstandardno, popolnoma opremljeno in generalno obnovljeno staromeščansko stanovanje v centru mesta Maribor. Stanovanje je locirano na Cankarjevi v eminentni večstanovanjski staromeščanski stavbi iz leta 1896 in je v neposredni bližini parka. Štirisobno stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in skupaj z balkonom obsega 157,5 kvadratnih metrov in dodatno še kletnim prostorom velikosti 36,90 kvadratnih metrov.

FOTO: Bolha

Manjka le še kuhinjski robot

Kot še piše prodajalec, so izbrani materiali višjega cenovnega razreda, stanovanje je opremljeno trendovsko, prevladuje beli lesk. Ima tudi spalnico in stranišče za goste ter celo pisarno. Na tleh je položen hrastov parket Weitzer, v kopalnici in na stranišču je sanitarna oprema znamke Villeroy&Boch, vodne pipe pa so znamke Hansgröhe. Stanovanje je ogrevano s talnim gretjem, nameščena je plinska etažna peč Junkers. Piko na i doda rekuperacijski sistem zračenja v glavnih dnevnih prostorih ter tako imenovan “pameten elektronski sistem”, s katerim reguliraš vse, od temperature, zvočnikov, svetlobe v vsakem prostoru preko iPada.

Na voljo celo parking

Parkiranje je omogočeno na notranjem dvorišču, ki je zavarovano z zapornico. Občasno so naprodaj tudi garaže, locirane na dvoriščni strani.