Kultura

Na zaslone se vrača kviz Milijonar, vodil ga bo znan novinar in televizijski voditelj

Uredništvo , 23.02.19 ob 12:53

Na slovenske zaslone ponovno prihaja legendarni Milijonar, ki ga bo vodil dolgoletni novinar in televizijski voditelj Slavko Bobovnik.

Na Planet TV bo s 4. marcem prišel kviz Milijonar, vodil pa ga bo nekdanji dolgoletni novinar in voditelj na Televiziji Slovenija Slavko Bobovnik. Izkušeni voditelj se bo tako preizkusil v novi vlogi, a ključno bo še vedno postavljanje vprašanj, so prepričani na Planet TV.

Bobovnik se je nedavno tega upokojil

Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Pri tem bo tekmovalce vodil izkušeni televizijski voditelj, ki se je nedavno upokojil.

“Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja,” se je pred novim televizijskim izzivom pošalil eden najbolj verodostojnih obrazov slovenskega medijskega prostora in prejemnik vrste medijskih nagrad.

“V prejšnji službi sem zastavljal vprašanja, skupaj se je nabralo nekaj tisoč vprašanih, in v Milijonarju bom spraševal. So pa seveda tudi bistvene razlike. Moji dosedanji sogovorniki so se velikokrat trudili pokazati svojo resnico, ne glede na to, kaj so si gledalci mislili o njej, za vprašanja v Milijonarju pa bo veljala le ena resnica. Tu izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj ni,” so Bobovnikove besede povzeli na Planet TV.

STA