Predpremiera epske akcije, ki se odvija štiri leta po uničenju otoka Isla Nuber, je na sporedu že danes, na redni spored pa prihaja jutri.

Danes predpremiera epske akcijske pustolovščine Jurski svet: Prevlada, ko bodo znova zarjoveli dinozavri. Predstava se tokrat prične ob 19. uri.

Štiri leta kasneje…

Tokrat se pustolovščina odvija štiri leta po tem, ko je bil otok Isla Nublar uničen. Dinozavri sedaj živijo – in lovijo – skupaj z ljudmi po vsem svetu. Kdo bo zmagovalec v tem krhkem ravnovesju? Bodo to ljudje ali najbolj strašljiva bitja v vsej zgodovini?
Epska akcijska avantura Jurski svet: Prevlada (studia Universal Pictures in produkcijske hiše Amblin Entertainment) poganja več kot 5 milijard dolarjev vredno franšizo na drzno in neznano ozemlje, ki vključuje še nikoli videne dinozavre, vratolomne akcije in osupljive nove vizualne učinke.
V svojih vlogah se vračata Chris Pratt in Bryce Dallas Howard, ki pa se jima bodo pridružile še legende originalov. Tako se v franšizo Jurski park vračajo Sam Neill, Laura Dern in Jeff Goldblum.

Jurski svet: Prevlada bo na rednem sporedu od četrtka, 9. 6. 2022.