Danes malo pred 18. uro se je na Taboru zgodila prometna nesreča.

Danes malo pred 18. uro je na Taboru prišlo do prometne nesreče. Po naših neuradnih informacijah naj bi voznik storil prometni prekršek, ko so ga mariborski policisti želeli ustaviti pa se je z vozilom podal v beg in s tem v nevarnost spravljal druge udeležence v prometu. Na križišču ulice Gorkega in Betnavske ceste je trčil v parkirano kombinirano vozilo, vendar ga to ni ustavilo. Po trčenju je skušal z vozilom pobegniti s kraja nesreče in je ob tem trčil še v prometni znak. Policisti so ga, pa tudi vse sopotnike, prijeli. Voznika so pridržali.

Mariborski policisti vse, ki ste bili ogroženi naprošajo, da se javite na številko 113. Prav tako prosijo, da se javijo tudi vsi tisti, ki ste bili priča tej divji vožnji.

 

V dosedanjem postopku so policisti ugotovili, da je osumljeni storil več cestno prometnih prekrškov, da je vozilo, ki ga je vozil neregistrirano, da registrski tablici, ki ju ima nameščeni na vozilu ne pripadata temu vozilu in da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Pridržani voznik je bil v zadnjih dveh letih 20 krat obravnavan za cestno prometne prekrške in zaradi voženj pod vplivom prepovedanih drog, so še sporočili iz PU Maribor.