Darilo, ki bo razbremenilo vsakogar, ki ob tempu življenja (služba, otroci, vožnja…) še veliko časa porabi za domača opravila – čiščenje, pospravljanje, pranje, likanje… Razbremenite svoje najdražje in jim podarite čas z vami. Delo prepustite strokovnjakom iz ekipe Dorin Dom.

Pomlad je v polnem razcvetu, garažna vrata na stežaj odprta, kleti se zračijo… Vas čaka generalka? Gremo na vselitveno zabavo v novo hiško/stanovanje! Kaj podariti? Družina se bo kmalu povečala, potrebna bo pomoč pri hišnih opravilih, ampak kje jo najti? Babica in dedek ne zmoreta več opravljati domačih opravil. Bi tudi vi raje preživeli sproščeni čas z njima, kot pa da zmeraj poprimete za delo?

Rešitve teh vprašanj vam ponuja ekipa Čistilnega servisa Dorin Dom!

»Dlje časa sem razmišljal, kaj podariti ženi za rojstnodnevno darilo. Ob dveh malčkih in delovnih obveznostih ji kljub temu, da si pri domačih opravilih pomagava, ta še zmeraj vzamejo preveč časa in energije. V podjetju Dorin Dom so mi ob prvem obisku svetovali, kako mi lahko pomagajo in žena se je razveselila najboljšega darila – vsaka dva tedna nam hiško očistijo prijetni in strokovni delavci čistilnega servisa Dorin Dom,« pove Marko.

Storitev opravijo glede na željo stranke

Zaposlujejo strokovnjake s področja čiščenja, ogrevalne in elektro tehnike, strojnih inštalacij in s področja nege. Poleg brezhibnega čiščenja strankam nudijo tudi diskretnost. Delovni čas ekipe Dorin Dom je prilagojen potrebam stranke, zato čiščenje opravijo tudi v večernih urah in med vikendom.

»Prijatelja sta dolgo načrtovala vselitveno zabavo v novem stanovanju. Povabljeni smo jima želeli podariti nekaj izvirnega. Karkoli od opreme  bi bilo zgrešeno, vsak detajl sta izpopolnila… Domislili smo se izjemne ideje – generalno čiščenje, ko ga bosta prvič potrebovala! Naj se zabava prične! Morda bosta že jutri klicala Čistilni servis Dorin Dom

Ste že sprejeli odločitev, ki lahko bistveno spremeni kakovost vašega življenja?

Dajte na urnik Čistilnega servisa Dorin Dom vaš naslov  za  čiščenje in pospravljanje, pranje in likanje, sesanje talnih oblog, globinsko čiščenje sedežnih garnitur, pranje in čiščenje zaves, čiščenje kuhinjskih pečic…                                                                                                                                                                      In vaš novi urnik? Kup obveznosti a kljub temu čistejši dom ter več prostega časa za vas in za vaše najdražje!