Si predstavljate, da vam pred prihajajočimi prazniki ni potrebno poprimiti za sesalec ali krpo, pa bodo vaši ostrogledi gostje še vedno občudujoče vstopili v stanovanje, ki bo kot iz škatlice? Ne čakajte na dobre može, ampak si čisto stanovanje ter manj dela za darilo podarite kar sami, pri tem pa vam lahko pomaga Dorin dom.

Foto: Facebook/Dorin dom

Čeprav so prazniki nekaj, kar nestrpno čakamo takoj, ko se spustijo temperature, pa si dajmo priznati, da je lahko vloga gostitelja v teh dneh, polnih obiskov in hrane, prava nočna mora. Svoj dom moramo počistiti, zgledno zloščiti pribor ter res natančno pospraviti prav vse detajle – nikoli ne vemo, kam zanese oči ali noge naših gostov, pri čemer nas gotovo skrbi predvsem tašča.

Nato moramo stanovanje praznično okrasiti ter naposled pripraviti bogato praznično gostijo. Absolutno preveč dela za enega samega gostitelja, zato vas letos vabimo, da sebi še pred prazniki podarite darilo tako, da se olajšate vsaj za eno opravilo – čiščenje doma, ki ga bodo, roko na srce, »pridni palčki« Dorinega doma opravili tako dobro, da tudi še tako strogo oko gostov ne bo našlo enega samega madeža ali kosma prahu.

Dorin dom – praznična čudežna bitja? Ne, le vrhunski mojstri čiščenja!

Mlado, uspešno in zelo zaželeno podjetje Dorin dom z lahkoto poskrbi tako za čist dom kot za brezhibne poslovne in druge prostore, pri čemer vas lahko obiščejo takrat in tolikokrat, kot si zaželite. Strokovnjaki za čiščenje lahko za vaš dom poskrbijo enkrat na teden, nekajkrat mesečno ali pa jih za pomoč poprosite nekajkrat letno – prav predpraznični čas je kot nalašč za to, da se obrnete nanje.

Z nekaj kliki že takoj preverite ponudbo Dorinega doma, kjer lahko svojo storitev naročite preko preprostega spletnega obrazca na naslednji povezavi – ta vam omogoča hiter informativni izračun, strokovnjake Dorinega doma pa lahko vsak dan med 8. in 20. uro prikličete tudi na 040 490 692.

Ob tem, da poskrbijo, da je vaš dom kot iz škatlice, se lahko nanje obrnete še za globinsko čiščenje sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva vseh vrst, pranje perila, pranje oken in okenskih polic, pranje in čiščenje zaves vseh vrst, čiščenje kuhinjskih nap, čiščenje kuhinjskih pečic (znotraj), strojno čiščenje ploščic in podov iz umetnih mas, nanos premazov, preoblačenje posteljnih garnitur, umivanje košev …

Poskrbijo tudi za odstranjevanje vodnega kamna iz kopalniških kadi in tuš kabin, uspešno odstranjevanje neugodnih vonjav iz odtokov (trajno), likanje, čiščenje notranjosti pip mrežic od vodnega kamna, sprehajanje hišnih ljubljenčkov, hranjenje hišnih ljubljenčkov … Ob tem ne pozabite, da se lahko na Dorin dom zanesete še, ko želite čiščenje garaž, kleti ali stanovanja po prenovi, ko nikakor ne veste, kje bi začeli z delom.

Da bo vaš dom za praznike še lepši kot tisti iz katalogov ter influencerskih reklam ter se bo svetil tako zelo, da bodo osupnili še najbolj perfekcionistični gostje, nikar ne oklevajte, ampak z nekaj kliki že takoj preverite ponudbo Dorinega doma, kjer lahko svojo storitev naročite preko preprostega spletnega obrazca na naslednji povezavi – ta vam omogoča hiter informativni izračun, strokovnjake Dorinega doma pa lahko vsak dan med 8. in 20. uro prikličete tudi na 040 490 692.

V Dorinem domu vam bodo ob temeljitem predprazničnem čiščenju rade volje svetovali, kako tudi med prazniki, ko v vaš dom stopi veliko nog, na tla pa pade ogromno drobtin, dom obdržati čist in lep, pri tem pa vam bodo gotovo izdali kak trik, ki si ga velja zapomniti.