Trenutne razmere terjajo svoje, prilagoditi pa smo se morali prav vsi. Preverili smo kako poslujejo nekatera podjetja v času samoizolacije in dela od doma ter se obrnili na Energijo plus.

Novi koronavirus ne prizanaša nikomur, a prav je, da tudi v izrednih razmerah ulovimo žarke – naj si bo tudi sončeve, kot to delajo v Energiji plus. Preverili smo, kako v času samoizolacije poteka delo pri njih. »Delo pri nas poteka nemoteno,« povedo: »Le informacijske točke so iz preventive zaprte,« nam razložijo.

A to še ni razlog, da se, če potrebujemo njihovo pomoč ali nas zanima katera od njihovih ponudb, nanje ne obrnemo tudi sedaj. Prijazni svetovalci so namreč preko spleta ali preko telefona na voljo, precej informacij pa boste našli že na njihovi spletni strani.

Več časa, več sonca

Na Energiji plus pa v zadnjih dneh opažajo še nekaj: »Trenutno opažamo, da imajo ljudje več časa za razmislek o samooskrbi, tako v tem trenutku beležimo bistveno več obiska na spletni strani Sončni plus.« Opažanja potrjuje še dejstvo, da tudi vodstva držav, ki razmišljajo o okrevanju gospodarstva po času koronavirusa, načrtujejo naložbe v bolj zeleno energijo, saj prav slednja obljublja hitrejšo, čistejšo ter celotnemu planetu bolj prijazno rast. Zato je morda čas, da o zeleni spremembi razmislite tudi pri vas doma, sončni dnevi in obilo prostega časa pa temu služijo kot nalašč.

S soncem povsem samooskrbni

Seveda se pojavi vprašanje, kaj tako popularen Sončni plus sploh je. Gre za edinstveno možnost postavitve lastne samooskrbne sončne elektrarne na ključ, ki jo ponuja Energija plus. »Samooskrba z električno energijo je proizvajanje lastne električne energije iz obnovljivih virov energije, predvsem iz sončne energije,« pojasnjujejo na Energiji plus in dodajo: »Sončna elektrarna za samooskrbo je priključena na notranjo nizkonapetostno električno inštalacijo stavbe, z njo pa pokrivamo lastno porabo električne energije.«

Energija, ki je vedno na voljo

Če pa se porodi vprašanje … »Mi smo delo organizirali od doma, tako vsi sodelavci redno spremljajo elektronska povpraševanja in odgovarjajo na klice. Ker se določene ostale obveznosti in sestanki prestavljeni, imamo bistveno več časa na razpolago za pripravo informativnih ponudb, tako jo bodo zaintersirani prejeli celo hitreje, kot običajno,« poudarijo na Energiji plus.

Sončna elektrarna za samooskrbo predstavlja lasten brezplačen vir energije za pokritje domačih potreb po električni energiji v njeni predvideni življenjski dobi 30 let in več.

Proti virusom s soncem

In če vas odločitev za Sončni plus prepriča, se je mogoče ob upoštevanju ustreznih preventivnih ukrepov dogovoriti tudi za ogled. »Ogledi se izvajajo zgolj na izrecno zahtevo zainteresiranega kupca, pri čemer se morajo dosledno upoštevati preventivni ukrepi. To pomeni, da je lahko prisoten zgolj oglednik in en predstavnik stranke, ki morata upoštevati priporočeno razdaljo 1,5 m,« razlagajo v podjetju Energija plus: »Dodatno je olajševalna okoliščina dejstvo, da se ogledi opravljajo zunaj. Ključno je, da se ogleda objekt in števec ter določi prostor, kjer bo razsmernik in izmeriti dolžino potrebnega kabla, da se lahko pripravi končna ponudba.«

Preverite Sončni plus, ponudbo sončnih elektrarn na ključ Energije plus!

Čas za sonce

Sedaj je pravi čas in priložnost za razmislek o samooskrbi vaše družine. Razmislite o energiji sonca! Preverite Sončni plus, ponudbo sončnih elektrarn na ključ Energije plus! Pri Energiji plus tudi v tem času poslujemo nemoteno (seveda, na odgovoren način). Informativno ponudbo boste tako dobili še hitreje, kot sicer: obiščite spletno stran Sončni plus, sporočite osnovne podatke, prejmite informativno ponudbo. Ostanite doma in uživajte z energijo sonca