Aplikacija ePLUS zdaj tudi na Huawei App Gallery

Oglasno Sporočilo, 15.02.21 ob 13:10

Kupci Energije plus bodo odslej priljubljeno aplikacijo ePLUS lahko uporabljali tudi na novejših pametnih napravah Huawei, aplikacija je namreč zdaj registrirana tudi na Huawei App Gallery

Aplikacija ePLUS zdaj tudi na Huawei App Gallery

Podjetje Huawei je pred nedavnim sporočilo, da njihovi novejši modeli telefonov ne bodo več podpirali Google Play trgovine za aplikacije, v ta namen so ponudili svojo aplikacijo App Gallery. Ta je na voljo v več kot 170 državah po svetu.

Med uporabniki mobilnih telefonov je odločitev dvignila nekaj prahu, vendar podjetje s pridobljenimi registriranimi aplikacijami svojo ponudbo hitro širi.

Energija plus med prvimi ponudniki

E-poslovanje postaja vse bolj priljubljeno med lastniki pametnih naprav. Tudi podjetje Energija plus med svojimi uporabniki beleži precej uporabnikov. Njihove e-storitve odlikuje preglednost in preprosta uporaba.

Podjetje Energija plus je zdaj postalo eno prvih slovenskih ponudnikov električne energije in zemeljskega plina, ki je svojo aplikacijo po Google Store in Apple Store zdaj registriralo tudi na omenjeni App Gallery. S tem se je uporabnikom omogočili dostop do vseh funkcionalnosti, ki jih aplikacija ponuja.